E2k

Hur du använder Reiki att öka kreativiteten

Reiki avslöjar att det finns många energier i universum som kan utnyttjas av den mänskliga kroppen. Dessa energier gång anpassade till varandra kopplar och producerar flödet av Chi, som i sin tur läker kroppen och fortsätta att påverka sinnet och anden på ett flytande sätt. Bokstavligen begreppet Reiki är "universella livskraften energi" och alla Reiki utövare kan låsa upp denna makt för dig om du vill att han ska.

Hur du använder reiki att öka kreativiteten. Vad exakt gör reiki till kroppen?
Hur du använder reiki att öka kreativiteten. Vad exakt gör reiki till kroppen?

Reiki är inte en religion är inte heller en tro som är inställd på regler och förordningar. Det är en enkel disciplin som en Reiki utövare utför att kanalisera goda energier till en annan människa. Faktum är att om du blir en Reiki utövare själv krama dig ett träd och du omedelbart överföra Reiki till det så konceptet är egentligen ganska enkel.

Vad exakt gör Reiki till kroppen?

Bortsett från de ovan nämnda, kan Reiki din kropp att naturligt läka sig själv, ger harmoni till din kropp genom att läka dig av negativa känslor som har lämnats in sig in i ditt system, och lindrar fysisk värk och smärta. Dessa är bara några av fördelarna med Reiki.

Om sen du har känt särskilt nedstämd kreativt kan Reiki hjälpa dig att återfå den igen. Det första på dagordningen bör vara att hitta en Reiki utövare som kan lära dig hur.

Informera din läkare att du har för avsikt att söka en reiki behandling. Seek reiki ytterligare behandlingar.
Informera din läkare att du har för avsikt att söka en reiki behandling. Seek reiki ytterligare behandlingar.

Medan du gör det, kan du utnyttja dessa andra tips:

 • Informera din läkare att du har för avsikt att söka en Reiki behandling. Reiki är mycket säker och kommer inte att ändra effekterna av droger eller behandling du tar, men läkaren måste veta du tänker genomgå en session. Detta beror på att första gången Reiki patienter kan uppleva vad som kallas en helande kris när kroppen börjar att ta emot healing. Den helande krisen sker i form av svaghet, varm, yr och illamående. Detta innebär att kroppen bearbetar gifter och iordningställande det för att spolas ut genom njurarna och levern. När detta händer kommer Reiki utövare berätta för dig att öka ditt vattenintag och få massor av vila eftersom din kropp anpassar sig till reningsprocess. Detta kan eller inte kan hända dig, men det är alltid bättre att låta din läkare vet om det.
 • Seek reiki ytterligare behandlingar. När kroppen blir anpassad till läkningsprocessen, kan du söka nu ytterligare behandlingar för att låsa upp din kreativitet:
  • Bära något bekvämt.
  • Bär inte smycken.
  • Sitt ner på en stol.
  • Reiki utövare kommer att stå över dig och börja kanalisera energin från händerna till olika delar av kroppen.
  • När Reiki utövare placerar sina händer på vissa delar av kroppen för att fokusera på att frigöra kreativitet, kommer varje position pågå ett par minuter tills han känner energin helt har trängt in i dig. Sammantaget denna session kommer att pågå under en hel timme eller så.
 • Relä dina känslor till Reiki utövare. Efter mötet kommer din Reiki utövare fråga dig hur du särskilt mår. Detta är mycket viktigt för din behandling progression eftersom det kommer att låta honom veta om du behöver gå mer än en session helt öppna dörren till din kreativitet.

Mer än låsa upp din kreativitet tänka Reiki som ett sätt att ladda och återställa skyddet din kropp, inklusive själ och ande.