E2k

Hur du använder shiatsu för illamående

Tror du att det finns vissa punkter i kroppen som påverkar andra delar av kroppen? Till exempel, kan illamående behandlas genom att applicera tryck på vissa delar av kroppen. Det kan låta ologiskt men det är principen om Shiatsu. Enligt denna princip kan tillämpas rätt tryck på en specifik punkt på kroppen behandla vissa sjukdomar. Generellt är detta en massage, men en terapeutisk massage med mer tryck med händerna.

Lyckligtvis kan du prova makt Shiatsu idag

Lyckligtvis kan du prova makt Shiatsu idag. Om du känner dig illamående, bättre prova helande effekter händerna "tryck, alias Shiatsu, vissa punkter. Du kanske blir förvånad över att känna den bästa lättnad någonsin. Då kanske kommer du tro att faktiskt är dagens moderna medicinen inte så modern men ändå.

Hur du använder shiatsu för illamående. Allt veck.
Hur du använder shiatsu för illamående. Allt veck.

Prova följande att tillämpa Shiatsu att befria dig av illamående:

Allt veck

De fällbara delar i kroppen som armar, ben, mage, fotleder, och handleden i allmänhet kallas "vecket".

Prova ökning med armarna först. Hitta den punkt mellan de två stora muskler. Armarna ska vikas lite att hitta denna punkt. Du vet att du pekar på rätt plats om den har ungefär två tummar bredd. Massera försiktigt området i minst 30 sekunder. Massage längre om du inte känner någon bättre. Försök att göra samma teknik för den andra armen. Kanske du mår bättre när massera det.

Den verkliga nyckeln här är att hitta den perfekta veck för att lindra illamående. Så om ökning med armarna inte fungerar, prova andra veck. Gör på samma sätt som att hitta rätt plats, massera försiktigt och massera tills du mår bättre. Sluta göra någon massage om du mår sämre. Vecket punkt som gör att du känner bäst är den perfekta platsen. Ta del av det eftersom du kan behöva använda Shiatsu igen för att lindra din illamående.

Lyckligtvis kan du prova makt shiatsu idag. Shiatsu på magen.
Lyckligtvis kan du prova makt shiatsu idag. Shiatsu på magen.

Shiatsu på magen

Den onormala flödet av energi i magen sägs vara en av de vanligaste orsakerna till illamående. Om du har försökt att massera alla veck, så detta är definitivt värt ett försök.

Här är de sätt på hur man normalisera energiflödet i magen med Shiatsu tekniker:

  • Mellan pekfingret och tummen. Ser stor avståndet mellan dessa två fingrar? Det är den punkt som du måste massera att få befrielse från illamående. Tryck fast i mitten av denna punkt i en nedåtgående läge.
  • Botten revben. Placera händerna strax ovanför den nedre ribban på framsidan. Långfingret ska röra detta. Tryck försiktigt att revben med en nedåtgående rörelse.
  • Mellan membranet. Hitta mitt i bröstet ben med din ena sidan är fingertoppar. Tryck på den punkten i minst 2 minuter. Detta kommer att lugna ditt nervsystem och hindra dig från kräkningar.
  • Ovanför naveln. Placera dina fingertoppar strax ovanför naveln. Detta är mittlinjen av kroppen. Tryck på denna för att lindra illamående som orsakas av uppblåsthet.

Upptäck vilken av dessa metoder fungerar bäst för att befria dig från illamående. Det kan ta så många prövningar innan du hittar den bästa. Men åtminstone vet du nu vad Shiatsu teknik att använda om du attackeras av illamående.