E2k

Hur man använder olja tea tree för vårtor

Tea Tree Oil

Tea Tree Oil, en eterisk olja som kommer från Australien, kan också kallas Melaleuca Oil. Det är samtal Tea Tree Oil eftersom dess blad kan användas på träd även om den faktiska oljan är giftig. Det är mycket populär i dag för innehav svampdödande, antivirala och antiseptiska egenskaper. Vissa skönhetsprodukter använder även den. Det kan spädas eftersom använda ren olja tea tree kan orsaka irritation för användaren. Även om den saknar dess användning för mat och dryck, människor dra nytta av dess läkande egenskaper. Den kan behandla hud nedskärningar, infektion, svampinfektioner, och infektioner jäst. Den kan naturligtvis också behandla vårtor. Tack vare sin anti-virala egenskaper. Vårtor är små, grova tumörer som vanligen förekommer på dina händer och fötter. Dessa orsakas av virala infektioner och är smittsamma. Du kan hitta dem borta efter flera månader. De kan dock återkomma och pågå i flera år. Behandla vårtor består av många alternativ. Du kan gå för laserbehandling eller salicylsyra om din hudläkare ordinerar det. Däremot kan du också välja för den naturliga behandling som använder tea tree olja. Det kan bara bli billigare för dig. Att känna instruktionerna, följ bara anvisningarna nedan

  • Wart behandling för fötter. Om dina vårtor är på fötterna, bara använda olja tea tree till det för cirka 2-3 gånger om dagen. Du får inte späda det eftersom fötterna hud är tjockare. Sålunda, är de mindre känsliga jämfört med huden på andra kroppsdelar. Men om du tror att du har verkligen känslig hud och det finns en hög sannolikhet att få irritation, kan du späda den med aloe vera gel eller vatten. Femtio procent utspädning skulle räcka.
  • Wart behandling för andra kroppsdelar. När dina vårtor är på andra delar av kroppen förutom fötterna, kan du späda din tea tree olja också med aloe vera och vatten. I detta fall är det inte rekommenderat att använda ren tea tree olja, eftersom normalt är tea tree olja för stark för huden. Femtio procent utspädning kommer också att göra. Du kan öka utspädning nivå beroende på reaktionen av huden på behandlingen. Kom ihåg att avlägsnandet av vårtor blir snabbare om tea tree olja lösning är starkare. Men det är också viktigt att huden är säker från irritation under behandlingen.
  • Använd tea tree olja på natten. Du kan matcha denna dagliga behandling med en annan övernattning behandling med tea tree olja. Detta kommer att göra oljan tränger in i huden mycket snabbare. Sålunda kommer det virus som orsakar vårtor elimineras snabbare. Bara göra en 50 procent-utspädd tea lösning tree olja med olivolja. Använd självhäftande bandage för detta. Få gasväv del och dra det in i lösningen. Täck ditt vårta och bara lämna det över natten. Gör detta varje natt. När du ser att vårtan har tagits bort, kan du sluta.
  • Wart behandling för könsorganen. Du kan använda din tea tree olja vid behandling genitala vårtor förutsatt att det inte finns någon öppen och irriterad hud. Gör en 50 procent utspädning av tea tree olja lösning med vatten. Använd en gasbinda igen och dra in den på din lösning. Ta bort överflödigt fukt. Placera din gasväv o det smittade området. Lämna det för natten. Bara hålla på så här varje kväll och bara sluta när vårtorna har försvunnit.

Hur man använder olja tea tree för vårtor. Wart behandling för fötter.
Hur man använder olja tea tree för vårtor. Wart behandling för fötter.

Det är viktigt att i denna behandling som du bedöma graden av känslighet i huden. Om den lösning som du gjort orsakar irritation, öka utspädning nivå genom att lägga mer vatten, aloe vera gel, eller olivolja.