E2k

Hur man beräknar en övning till kal bränna förhållande

Att vara överviktiga eller feta är en mycket deprimerande situation

Att vara överviktiga eller feta är en mycket deprimerande situation. Det kan avsevärt sänka din självkänsla. I sin tur kan depression eller låg självkänsla leda till att du släppa och äta mat som kommer att dubbla eller tom tredubbla ditt kaloriintag. Detta kan ta dig till en mer deprimerande tillstånd. För att bekämpa denna cykel för att äta, måste du titta på och bränna vad du äter. Övning i kombination med en hälsosam kost gör att du kan de flesta av oönskat fett klamrar sig fast din kropp. Vanligtvis många dietister rekommenderar att du bränner 500 fler kalorier än din totala dagliga kaloriintag för att gå ner i vikt på ett effektivt och regelbundet. För att göra detta på rätt sätt måste du veta vilka övningar kan ge bästa övningen kaloriförbränning förhållande. Var redo att tillämpa några grundläggande matematiska kunskaper för att hitta dessa ut.

Hur man beräknar en övning till kal bränna förhållande. Beräkna förhållandet.
Hur man beräknar en övning till kal bränna förhållande. Beräkna förhållandet.
  1. Känn din mat. Före allt annat måste du veta exakt hur många kalorier du förbrukar dagligen. Oavsett om du är på en diet eller inte, måste du veta detta för att räkna ut hur många fler kalorier du behöver för att bränna. Vanligtvis kommer de flesta vårdpersonal råda dig att bränna 500 mer kalorier än du tar i. Detta gör att du kan uppnå en betydande förlust i vikt från träning på ett acceptabelt tid. Vet de uppskattade kalorier i maten du äter så att du kan komma fram till din beräknade dagliga kaloriintag. Tillsätt sedan 500 fler kalorier den totala och det är hur mycket du kommer att behöva bränna dagligen genom motion.
  2. Kolla på nätet. Det finns många gratis publikationer och informativa webbplatser på Internet som kan ge dig kaloriinnehållet i varje mat och brända kalorier av de gemensamma övningar. Vissa webbplatser kommer även ge en kaloriräknare som beräknar kalori bränna av önskad träning baserad på intensiteten och varaktigheten av arbetet.
  3. Beräkna förhållandet. Låt oss använda "X" för att stå för din exakta vikt. Använd "Y" stå för brända kalorier per kilo varje minut (kontrollera Internet för aktiviteter och deras kalori brann per kilo per minut). Nu kommer vi att använda denna formel: "X" multiplicerat med "Y" = "N" som står för den totala kaloriförbrukning per minut. Använd nu "N" och multiplicera det med antalet minuter av verksamheten. Motsvarande produkt kommer att vara total kaloriförbränning för den specifika verksamheten.
  4. Freedieting.com. Om du vill veta mer om hur många kalorier du bör bränna och vilka övningar är lämpliga för att kolla in denna hemsida. Webbplatsen innehåller en lista olika aktiviteter och dess motsvarande kalori bränna beroende på längden av verksamheten. På webbplatsen finns en online kalori bränna kalkylator också.

En hälsosam livsstil bestående av stor övning regementen kommer att hjälpa någon att undvika onödiga hälsorisker som följer fetma. Om du äter mycket, det är helt okej så länge du deltar i dagliga aktiviteter för att bränna vad du äter. Känn din mat och aktiviteter och vad de kan göra för dig.