E2k

Hur man gör hantel enda benet kalv höja

De flesta bodybuilders och fysiska tränare är överens om att kalven är det svåraste kroppen området för att öka. Du behöver många repetitioner och sätter med användning av tungviktare att öka din vadmusklerna. Ett effektivt sätt att utveckla vadmusklerna är genom att utföra en enda lyft ben kalv medan du håller en hantel i handen. Nedan finns steg och guider om hur man utför effektiva hantel enstaka övningar ben kalv.

Hur man gör hantel enda benet kalv höja. Få och hålla en tung hantel.
Hur man gör hantel enda benet kalv höja. Få och hålla en tung hantel.
  • Få och hålla en tung hantel. Börja med en hantel som du är bekväm med. Steg på ett arbetsbord eller ett träblock runt 6 inches hög. Förstå en hantel å ena sidan och placera den på din sida rakt ner. Placera tårna och bollar av dina fötter på en kalv block. Dina valv och klackar måste utvidga sig. Utnyttja din fria hand för att hålla en vägg eller stark möbler för balans. Höj benet som är på samma sida som armen som innehar en hantel. Höja den benet till ryggen genom att böja knäet. Vikten av kroppen måste vara på bollen på foten som står på träkloss eller kanten av en bänk.
  • Höj din hälen genom att sträcka vristen som förhöjt du kan men så småningom gör det för att undvika skador. Sakta sänka din häl efter fotled böja tills kalven förlängs och hälen är nära golvet. Bibehåll läget i 2 till 5 sekunder innan du lyfter dig långsamt tills du kommer tillbaka till din början plats. Upprepa sedan fortsätta med motsatta benet. Din kropp måste också vara rakt när du gör övningen. Stretching innan träningen kommer att hjälpa din kropp kompensera.
  • Repetitioner och sätter i hantel enda kalv höja. Sikta på att öka dina repetitioner och sätter i varje träningspass. Har en övning tidskrift så att du kan spela in den typ av övningar som du gör och antalet uppsättningar och upprepningar som du kör. Ha en ursprunglig mål 25 repetitioner per set. Om du är bekväm med det antal repetitioner, då kan du öka vikten på din hantel. Sluta göra övningen om du känner smärta symptom. Kom ihåg att du måste känna en sträcka i vadmusklerna och inte smärta. Vila mellan set och försöka ha tillräckligt med sömn efter och innan du tränar för att föryngra dina celler. Använd övningen steg som inte välter när en kalv block. Dina quadriceps kommer att fungera som din synergist muskler som du böjer ett knä under din sträcka.

Rådgör med din läkare innan du gör några fysiska övningar

Rådgör med din läkare innan du gör några fysiska övningar. Anlita en personlig tränare om du önskar så att du kan få professionell rådgivning i din träning. Du kan besöka din lokala gym och fråga om deras betalningsplaner. För att spara pengar kan du läsa hälsa och motion tidskrifter och webbplatser hjälpa dig själv men med företag i utbildningen kommer att hjälpa dig i din hälsa och fitness rutin eftersom du har andra människor att kasta dig idéer och förslag. Leva ett hälsosammare livsstil så att du kan få en väl avrundad hälsa. Vara engagerade i att göra hantel enda kalv höjer prova sedan förväg övningar.