E2k

Hur man kan bli av en dålig huvudvärk utan piller

Vardagen kan vara stressigt

Vardagen kan vara stressigt, kan byte av årstiderna ge dig en dålig huvudvärk. Du kan alltid nå ut till en massa piller i ditt medicinskåp men ibland för mycket kan också vara skadligt för din hälsa. Det finns andra sätt att bli av med en dålig huvudvärk. Se förslagen nedan och gå piller gratis.

  1. Få en fläkt av frisk luft. Det får ibland stuffy och inaktuella luft kan leda till att du får huvudvärk. Öppna fönstren, låt luften i och ta några minuter för att stoppa vad du gör.
  2. Sätta på lite avslappnande musik. Du kan lyssna på jämna jazz eller chill out musik. Det finns ett antal bra spår som du kan välja mellan. Prova Café Del Mar-serien sedan föreställa dig koppla av på en plats som du alltid velat besöka medan du lyssnar på den.
  3. En massage kan göra dig gott. Håll dina tempel och massage i en cirkelrörelse. Detta kommer att bidra cirkulerande blod till dina vener och lindra spänningen vilket avlastar dig av din huvudvärk. Om du vet en bra massör sedan få en helkroppsmassage.
  4. Du kan ta en handduk med varmt vatten och lägg dem på er nacke. Värmen kan göra att du känner dig avslappnad. Alternativt kan du använda kallt vatten och tillämpa den på ditt ansikte, låt det förbli i några sekunder och sedan göra samma sak på halsen.
  5. Drick lite citron te. Te lugnar kroppen och lugnar sinnet. Gör det till en vana att dricka en eller två koppar om dagen. Du får fler hälsofördelar än kaffe plus att det kan göra det huvudvärk försvinna.
  6. En annan ört du aldrig trodde skulle kunna lindra huvudvärk är rosmarin. Använd en bassäng och få några bultade blad av rosmarin med cirka fem koppar hett vatten. Låt det ånga och andas så mycket du kan. Det är garanterat att minska din huvudvärk eller göra den försvinna helt.
  7. Gör några stretching eller yogaövningar. Om huvudvärken är verkligen dåligt och du känner att du inte kan utöva försöka andas att hålla andan räknar 1-5 och andas ut sedan upprepa processen.
  8. Prova alternativa typer av medicin som akupunktur. Många vittnar om underverk av denna gamla kinesiska tillvägagångssätt för medicin. Det kan komma lite dyr men detta är något du bör prova. Hela proceduren ser skrämmande vid första anblicken men när du prova det, kommer du tillbaka för mer.
  9. Få lite sömn. För det mesta din kropp vill bara att du ska vila. Sov på en plats där det inte finns några höga ljud att störa dig Ha ett glas varm mjölk för att göra dig att sova bättre. Gå och hämta några få timmar stänga ögat och vaknar med ett klart huvud.
Hur man kan bli av en dålig huvudvärk utan piller. Få en fläkt av frisk luft.
Hur man kan bli av en dålig huvudvärk utan piller. Få en fläkt av frisk luft.

Var inte beroende av piller om du kan prova andra metoder först. Ibland naturligt sätt kan hjälpa dig mer än du tror.