E2k

Hur man kan förebygga och behandla depression med tillägg

Alla upplever depression

Alla upplever depression. Ja, även de mest framgångsrika människor upplever det minst en gång i sitt liv. Fördjupningen kan orsakas av en för tidig död av en vän eller familjemedlem, få sparken från ett jobb, eller genom att helt enkelt få dumpad av en tjej. Det är under dessa tider som depression kan attackera och verkligen slå hårt. När depression strejker, är det enda verkliga sak att göra hitta en väg ut ur den djupa och mörka hål. Det kommer att ta viljestyrka, en vän, och kanske en näringsrik och hälsosam livsstil. Du kan börja komma ut ur hålet genom att ta tillskott för att öka din depression-utrotning kost. Här är några av de tillägg som du bör ta.

  • Vitamin B9. Vitamin B9 eller folat tros vara en av de mest effektiva kosttillskott för att minska depression hos en människa. Enligt vissa studier hade människor som lider av depression riktigt låga folat nivåer. När dessa människor fick skott av folat för att öka sina kroppar "nivåer, var en dramatisk minskning i depression observerades. Baserat på dessa studier, är det starkt rekommenderat att en deprimerad person att ta omkring 400 till 800 mg folat eller vitamin B9. Denna behandling är mer effektiv om den tas i samband med anti-depressiva.
  • Omega-3 fettsyror. Baserat på olika studier, kan acceptabla nivåer av omega-3-fettsyror i kroppen påtagligt påverka hjärnan på ett positivt sätt särskilt relevant för de aspekter av dopamin och serotonin produktion. Studier har visat att människor som är deprimerade är oftast de som har mycket låga halter av omega-3 fettsyror i deras system. Detta sagt, ta doser av detta tillägg kan bidra till minskning av depression. Tonfisk och lax är typiska livsmedel rika med omega-3 fettsyror.
  • Tryptofan. Låga nivåer av tryptofan i en persons system kan avsevärt minska produktionen av serotonin i hjärnan, vilket gör en person mer benägna att angrepp av depression. Baserat på studier, kan ta mer av denna aminosyra öka graden av serotonin produktion, som sedan kan leda till en ökning av humör därmed sänka fall av depression hos en person. Det enda problemet med dosering av denna aminosyra är att vissa experter hävdar att det kan orsaka olika bieffekter och icke önskvärda förhållanden i levern och hjärnan.
  • Selen. Många experter lovar att höja selen i kroppen avsevärt kan styra stämningen av en person i mer positivt ljus. Selen finns i olika naturliga livsmedel såsom spannmål, vitlök, solrosfrön, fisk och öljäst.
  • Vitamin C. En vanlig biverkning av att ta antidepressiv medicinering är en torrhet i munnen. För att motverka denna oönskade effekt, se till att ta stora doser av vitamin C regelbundet. Detta hjälper dig att generera mer saliv för munnen och kan öka energiinnehållet i kroppen som kan bidra till att minska depression.
Hur man kan förebygga och behandla depression med tillägg. Alla upplever depression.
Hur man kan förebygga och behandla depression med tillägg. Alla upplever depression.

Det finns många andra kosttillskott i samband med depression, men dessa är några av de mest betrodda. De flesta av dessa finns i livsmedel eller införlivas i de gemensamma multivitamintillskott.