E2k

Hur man köper receptbelagda läkemedel i Mexiko

Även Mexiko kan vara betydligt mindre ekonomiskt robust än Europa

Även Mexiko kan vara betydligt mindre ekonomiskt robust än Europa, betyder det inte att det är ett fattigt land med ett konto. Mexiko är en av de rikaste spansktalande länder och det är lätt att centrum för handel i den centraleuropeiska regionen. Den har en respektabel regering som har jurisdiktion över ett stort område som har en bra storlek befolkning.

Med detta sagt

Hur man köper receptbelagda läkemedel i mexiko. Även mexiko kan vara betydligt mindre ekonomiskt robust än europa.
Hur man köper receptbelagda läkemedel i mexiko. Även mexiko kan vara betydligt mindre ekonomiskt robust än europa.

Med detta sagt, köpa receptbelagda läkemedel i Mexiko bör inte vara så mycket av en risk. Även om det kan vara en sällsynt exempel på att ha förfalskningar, är det fortfarande osannolikt att hända om du köper din medicin från välrenommerade apotek som är över hela landet. Om du är från nära gränsen - stater som Kalifornien, Arizona, New Mexico och Texas-du kanske vill överväga att köra förbi gränsen för att få dina droger i Mexiko. På grund av den svagare konjunkturen, de flesta produkter som säljs för mycket mindre. Detta innebär att du kan göra stora besparingar genom att köpa din medicin från Mexiko i motsats till i USA.

Här är hur du kan köpa receptbelagda läkemedel i Mexiko:

Vet läkemedlet

Vet läkemedlet. Innan vi går till Mexiko och som passerar gränsen, få information rätt för din drog först. Vad är varumärket och vad är det generiska namnet? Medan varumärken kan vara annorlunda när du passerar gränsen, är det generiska namnet tänkt att vara universell för nästan alla länder. Du kan få dessa uppgifter ur förpackningen av läkemedlet själv eller från den lilla papper insats som kommer med boxen.

Vet dosen

Gå till någon välrenommerade apotek eller apotek i stan. Ge recept till apoteket i tjänst.
Gå till någon välrenommerade apotek eller apotek i stan. Ge recept till apoteket i tjänst.

Vet dosen. Detta är mycket viktigt. Känna till den rätta mängden av läkemedlet är avgörande för att ha en önskad terapeutisk effekt med medicinering. Fråga din läkare om det.

Få ett recept

Få ett recept. Du kan behöva få ett recept från en lokal läkare i Mexiko om du behöver ett recept för att köpa den i USA. Oroa dig inte, läkare avgifter är också relativt billigare i Mexiko.

Gå till någon välrenommerade apotek eller apotek i stan

Gå till någon välrenommerade apotek eller apotek i stan. Du kan använda Internet i förväg så att du kan få vägbeskrivningar till platsen. Det finns två typer av apotek i Mexiko. De större är de enda som tillåts att avstå läkemedel som sägs vara "kontrollerat". Dessa inkluderar antipsykotiska läkemedel och andra läkemedel som kan missbrukas på grund av deras narkotiska effekter.

Ge recept till apoteket i tjänst

Ge recept till apoteket i tjänst. Se till att du får rätt läkemedel med rätt dosering. Alltid dubbelkolla dina köpta läkemedel innan du lämnar apoteket så att du kan få den utbytt omedelbart om det har förekommit några misstag.

Innan du gör något av detta

Innan du gör något av detta, alltid rådfråga din läkare först. Om han inte tror att gå till Mexiko för att köpa din medicin inte kan vara en bra idé, fråga honom varför. Om du är övertygad av hans resonemang, sedan lyssna hans råd. Skulle du tro något annat, be yttrande annan läkare och se om du kan få någon att gå i god för kvaliteten på läkemedlen i Mexiko.