E2k

Så för att förstå ett äpple rensning snabbt

Frukt och grönsaker anses vara "glöd" livsmedel

Frukt och grönsaker anses vara "glöd" livsmedel. De hjälper rena kroppen från oönskade gifter. Äpplen är en av dessa typer av frukter, och de är mycket energigivande också. Ett äpple rensning snabbt bör hjälpa dig att behålla god hälsa.

Innan du försöker ett äpple rensning snabbt, är det en bra sak att förstå de grundläggande begreppen bakom det först. Här är några saker du bör veta om ett äpple rensning snabbt.

Så för att förstå ett äpple rensning snabbt. Fastan sker vanligtvis med avseende på religiösa eller traditionella metoder.
Så för att förstå ett äpple rensning snabbt. Fastan sker vanligtvis med avseende på religiösa eller traditionella metoder.
  • Fastan sker vanligtvis med avseende på religiösa eller traditionella metoder. Detta är ofta till följd av tron att fasta renar både kropp och själ. När det gäller medicinska och terapeutiska skäl, inte fasta ha en positiv effekt på kroppen, om så bara för att spola ut gifter. Du måste äta något för näring, dock, och att hjälpa till att spola ut de gifter ur kroppen, och ett äpple är ett bra exempel.
  • Ett äpple rensning snabbt kan vara ett utmärkt sätt för första gången snabbaste, eftersom frukten energigivande. Du behöver inte lägga tid på hungrig eller berövas, eftersom äpplet hjälper fylla upp dig.
  • Äpplet rensningen kost är avsedd för rengöring av matsmältningskanalen, lever, njurar och hela kroppen själv. Äpplen kan också bidra till att minska kolesterolvärden på grund av kemikalie som heter pektin.
  • Försök att undvika andra livsmedel samtidigt genomgår en äpple rensningen kost. Detta bör normalt göras i ungefär tre dagar, och upprepas regelbundet varje par månader eller så, för att du ska uppnå bästa resultat. Du kan till exempel ha din äpple fasta kost en gång om året, till exempel varje våren (så att du kan rengöra dig från alla de saker du binged på i julhelgen).

När genomgår ett äpple rensning snabbt, här är några saker som du bör komma ihåg.

  • Försök att inte ta något annat. Du kan dock ta svart kaffe. Hoppa över grädde och socker, dock.
  • Gör inga tunga övningar under din sista äpple fasta. Du kan göra ljus stretching eller yoga, men eftersom detta kan bidra till att spola ut gifter ur kroppen.
  • Om du är, eller misstänker att du är gravid, inte snabbt. Barn under en viss ålder bör inte snabbt, eftersom det kan hämma deras tillväxt.
  • Du kan välja mellan olika äpple märken och sorter. Dessa inkluderar Arkansas, svart Arkansas, Delicious, Jenneting, Jonathon, Oregon Red och Sheepnose, bland annat. Kom ihåg att äpplen har olika nivåer av krispighet, vätskeansamling och liknande.
  • För bästa resultat, kontakta din läkare eller sjukvårdspersonal specialist innan du går på en snabb. Detta är särskilt viktigt om du har bakomliggande tillstånd, som högt blodtryck, hjärtproblem eller lungproblem.

Ett äpple rensning snabbt innebär att äta något annat än ekologiska äpplen sort för tre dagar. Detta innebär tidskrävande massor av vatten och äppeljuice, också. Du kan ta i olivolja på den sista dagen, som kan hjälpa till med matsmältningen och avföring.

Din snabbt kan sluta på den fjärde dagen

Din snabbt kan sluta på den fjärde dagen. Helt enkelt fortsätta äta lätta måltider, som kan inkludera frukt och andra grönsaker. Du kan sedan lägga till spannmål och kolhydrater.