E2k

Hur att upprätthålla en god benhälsa

Osteoporos är den största nationella hotet mot benhälsa att FDA och andra vårdgivare redskap upp för. Från slutet av 1990-talet till början av 2000-talet har landet upplevt en större uppkomsten av ben sjukdomar. Detta tillskrivs av myndigheterna för att dålig kost och stillasittande livsstil, särskilt i tätorterna.

Män är genetiskt skyddade mot detta gissel

Män är genetiskt skyddade mot detta gissel, som testosteron hjälper till att hålla benmassan vid ett maximum. Yngre kvinnor bör lyssna till råd från NonStop Television annonser på lagra upp kalcium innan de når klimakteriet. Hälso-och sjukvårdspersonalen är i konflikt om vilket är det bästa botemedlet för att bibehålla benhälsa. Dock eniga om att god mat, ett par av kosttillskott och regelbunden motion kan göra underverk för pre-menopausala kvinnor. Nedan är en lista över kosttillskott som kan göra dina ben några bra:

  1. Mat och örter. Dessa ben-vänliga måsten i vår kost. Mejeri är en bra källa till kalcium men kan begränsa vegetarianer. Kål har den högsta borhalten. Detta bidrar till att öka östrogennivåer och därmed förbättra benhälsa. Fiskleverolja är en naturlig källa till vitamin A och D3, både nödvändigt för att upprätthålla starka ben. Vitlök och lök inte bara bidra till att upprätthålla kolesterolnivåer i schack. De är också rika på svavel som ger styrka till dina ben. Svinamarant är förmodligen den bästa källan för kalcium från grönsaker. Men maskros skott för sallad kan ge mer bor och kalcium än svinamarant och kombineras kål.
  2. Vitaminer och mineraler. Underhåll av sådan kommer ytterligare att öka benhälsa. Bortsett från upplyftande östrogennivåer, minskar bor kalcium i urinen. 1.200 mg biotillgängliga kalcium hydroxyl-apatit kommer säkert att hålla ben problem i schack och bör tas med magnesium i förhållandet 2:1 (kalcium och magnesium). Koppar underlättar benbildning. Zinkglukonat är också viktigt för ben celler återhämtning. En daglig dos av 5000 IE vitamin A hjälpmedel andra fettlösliga vitaminer (D och K) i kalciummetabolismen. I genomsnitt 500 IE av vitamin D säkerställer att kalcium ordentligt absorberas. Vitamin K ger benen med nödvändiga faktorer som kan öka ämnesomsättningen.
  3. Blandade kosttillskott. Valfria ämnen för ytterligare ben kraft. Betain hydroklorid kommer att förbättra den gastrointestinala assimilering av kalcium och andra näringsämnen. En kontrollerad mängd av DHEA stimulerar ben konstruktion, öka könshormoner, och lägre kroppsfett. Se till att du tar det med vitamin C och E och selen för att förhindra leverskada. Kelp innehåller värdefulla mineraler för ben skydd för personer utan bakomliggande autoimmuna sjukdomar. Aminosyran, L-Lysin, främjar kalcium absorption och bindväv vitalitet.
Hur att upprätthålla en god benhälsa. Vitaminer och mineraler.
Hur att upprätthålla en god benhälsa. Vitaminer och mineraler.

Du behöver inte vänta på tecken på benskador att manifestera innan du börjar ta hand om dem. Det är aldrig för sent att göra något åt det. Ben degeneration är en självklar och naturlig tecken på åldrande. Det är inte en oåterkallelig process, men ta hand om dina ben nu kommer att garantera att du kan använda dem längre.