E2k

Hur du använder akupressur för mödravård

Även akupressur inte kan verkställas för gravida kvinnor utan ordentlig medicinsk konsultation, är akupressur en bra sätt att främja god mödravård. Akupressur är ett säkert och effektivt sätt att kontrollera kroppens tryckpunkter som ger god cirkulation. Följ dessa steg.

Hur du använder akupressur för mödravård. Välja en akupressur utövare som är expert när det kommer till kvinnors hälsa och graviditet kan vara ganska svårt.
Hur du använder akupressur för mödravård. Välja en akupressur utövare som är expert när det kommer till kvinnors hälsa och graviditet kan vara ganska svårt.
  • Sedan använder akupressur på gravida kvinnor kan vara osäkert, måste du kontakta din barnmorska innan de genomgick sådana förfaranden. Diskutera denna fråga med din läkare, eftersom ditt mål är att säkerställa en god mödravård.
  • Välja en akupressur utövare som är expert när det kommer till kvinnors hälsa och graviditet kan vara ganska svårt. Å andra sidan kan du kontrollera via Internet några webbplatser som kan hjälpa dig att hitta rätt akupressur utövare som Acufinder.com. Denna webbplats är en locator tjänst som hjälper kvinnor att hitta vårdgivare såsom en akupunktur, liknande. Allt du behöver göra är att skriva ordet akupressur som ett sätt att akupunktur och orden obstetrik och gynekologi som expertis.
  • När du har hittat rätt akupressur utövare, boka tid direkt. Var redo för mötet genom att äta lätta tilltugg såsom ost och kex. Dessa kommer att ge dig tillräcklig mängd energi. Ät mat som är tung och oljig, som gör dig obekväm.
  • För din akupressur möte, inte bära åtsittande kläder som får dig att känna sig obekväm. Bär lösa och bekväma kläder för din läkare ska kunna nå ut enkelt din armar, rygg och ben eftersom du inte behöver ta av dig kläderna.
  • Lär och upptäck tryckpunkter som kan underlätta graviditetsillamående kvinnor genomgår under graviditeten genom att besöka en akupressur specialist. Hantering av tryckpunkter på nyckelbenet, ankel och handled kan minska illamående och uttorkning för att förhindra hinder för utvecklingen av fostret.
  • Ryggsmärtor uppkommer normalt i gravida kvinnor. Med detta kan akupressur lindra ryggsmärtor som uppstår under graviditet. Ischias är en spänning som sker i ischiasnerven som orsakar ont på baksidan av benet. Den akupressur kan lindra obehag ischias ger genom uppfriskande tryckpunkten finns i midjan. Dessutom, efter din tredje graviditetsmånaden, kan du trycka på tryckpunkten finns i din fotled milt. Du måste vara försiktig nog att trycka djupt kan stimulera oavsiktlig arbetskraft.
  • När du går på din tredje trimestern kan utnyttja akupressur hjälpa dig minska graden av svullnad och möjligheten havandeskapsförgiftning som kan vara farliga på din graviditet. Din akupressur utövare kommer sedan att stimulera de punkter där lymfan kanaler för att ge god cirkulation.
  • Om möjligt, ta med din partner till din akupressur engagemang för att upptäcka användningen av tryckpunkter för att minska smärtan av arbetskraft.

För gravida kvinnor är akupressur bästa drogfria teknik för att lindra den smärta som ett vanligt lider under graviditeten. Vem som helst kan prova. Bara vara noga med att följa säkerhetsföreskrifterna, och alltid först rådfråga din barnmorska.