E2k

Hur man lär sig om biverkningar av urin terapi

Urin terapi faller under kategorin av alternativa hälso behandlingar. Det är praxis att dricka sin egen urin för att njuta av vissa hälsofördelar, samt att använda en egen urin att massera in i huden att läka sår eller andra störningar huden.

Hur man lär sig om biverkningar av urin terapi. Tills en tolerans för att dricka urin kan byggas upp.
Hur man lär sig om biverkningar av urin terapi. Tills en tolerans för att dricka urin kan byggas upp.

Urin terapi har praktiserats i tusentals år, så långt tillbaka som det antika Rom, där en del av medborgarna använde sin egen urin för att bleka sina tänder. Urin terapi har också varit en vedertagen praxis i Egypten, Kina och Indien.

De som praxis urin terapi hävdar att man kan övervinna en mängd sjukdomar, inklusive hudutslag såsom akne, scratchy halsen krämpor och även inflammationer öga. Under årens lopp har urin terapi varit kontroversiell om sitt läkande påverkan, utan avgörande vetenskapliga bevis för att använda en egen urin internt eller externt har helande fördelar för kroppen.

Urin kommer från ett överskott av mat molekyler Efter middag som har rest genom kroppens tarmkanalen, levern och i slutändan njurarna. Njurarna är den sista filtreringen plats för blod som innehåller dessa livsmedel molekyler blandas med vatten som slutligen utsöndras som urin. Den kemiska sammansättningen av humant urin innehåller kalcium, magnesium, folsyra, järn, olika proteiner och askorbinsyra, fastän 95% av urin är vatten. Urea i urinen är ett antibakteriellt och svampdödande medel som kan bidra till att motverka inflammation, varför urin terapi är så populär, används både internt och externt.

När en person dricker sin egen urin, vanligen samlas omedelbart efter uppstigande för dagen, de reingesting faktiskt element som kroppen ursprungligen kasta bort som onödiga. En av de vanligaste biverkningarna av urin terapi upplevs av dem som först praktiken är diarré eller mycket lös mage.

Tills en tolerans för att dricka urin kan byggas upp

Hur man lär sig om biverkningar av urin terapi.
Hur man lär sig om biverkningar av urin terapi.

Tills en tolerans för att dricka urin kan byggas upp, är en annan vanlig biverkning av urin terapi kräkningar. För många är detta helt enkelt en första psykologisk reaktion att dricka något som de flesta människor anser smutsiga eller orena, vilket faktiskt inte är fallet med urinen. De flesta människor börjar urin terapi genom att administrera den med en tunga pipett istället dricka en hel glas fullt av urin och börja bygga upp sin tolerans därifrån.

För dricksvatten bör bara färsk urin konsumeras. Endast mitt under processen av utvisade urin bör användas och den enskilde måste vara säkra på att deras underliv är helt ren innan utvisa urinen i en steril behållare eller flaska. Urin kan lagras i en mörk glasflaska hålls borta från solljus under flera dagar, och denna lösning värderas högt som en anti-bakteriell och anti-inflammatorisk hud tvätt.

Om lämpliga försiktighetsåtgärder följs när det gäller dricksvatten eller tillämpa en egen urin, biverkningar är övergripande minimala. Som en övergripande tonic och helande agent, är urin terapi värt att undersöka eftersom fördelarna kommer att variera från individ till individ.