E2k

Hur du använder emu olja för att behandla eksem

Eksem är en hudsjukdom som kännetecknas av röda

Eksem är en hudsjukdom som kännetecknas av röda, kliande och peely hud. I extrema fall av eksem, kan huden spricka faktiskt och blöder. Det är ett obehagligt och potentiellt smärtsamma tillstånd. Eksem kan också hänvisas till som atopisk dermatit.

Eksem orsakas av en mängd faktorer

Eksem orsakas av en mängd faktorer. Några av dessa faktorer är miljö som tvål, lotion och tvättmedel. Andras eksem orsakas av allergener i luften. I ytterligare andra kan eksem bero på kosten frågor som allergier mot vete, ägg och mejeriprodukter. Vissa studier rapporterar att en av fem barn har eksem, med en av ut tolv vuxna rapporterar symtom på eksem.

Det finns många behandlingar för eksem

Hur du använder emu olja för att behandla eksem. Anledningen emuolja hjälper eksem är mycket enkel.
Hur du använder emu olja för att behandla eksem. Anledningen emuolja hjälper eksem är mycket enkel.

Det finns många behandlingar för eksem. En relativt ny behandling på marknaden är emu olja. Emu olja användes av urinvånarna i Australien i århundraden för att behandla en rad olika tillstånd, inklusive eksem. Emu olja är faktiskt ganska billigt med kostnader för ett par gram är i 20 dollar. Naturligtvis bör du alltid kontrollera med din läkare innan du börjar en behandling av emuolja för eksem.

  1. Anledningen emuolja hjälper eksem är mycket enkel. Emuolja behåller fukt och hjälper lås fukt tillbaka in i huden.

  2. Emu olja har många fördelar jämfört med andra behandlingar för eksem. Emu olja tränger in i huden lätt och lämnar inte en fet, starkt känsla som många krämer och behandlingar eksem kan. De fetter i emu olja är mycket lik fetter i mänsklig hud, vilket förklarar varför det är så lätt upp.

  3. Emu olja är anti-inflammatorisk vilket förklarar dess popularitet med artros patienter. En av de stora fördelarna med EMU olja är att den inte tillåter bakterierna att växa, eftersom vissa krämer kan.
  4. En annan fördel med emuolja är att det är allergivänliga och inte täppa till porerna. Den innehåller inga steroider eller hormoner.
  5. Tillämpning av emuolja att behandla eksem är mycket enkel. Applicera emu olja efter bad eller dusch minst en gång om dagen. Vissa människor använder emu olja två eller tre gånger om dagen om deras eksem är särskilt dålig.

  6. Använd emuolja som du skulle någon annan lotion och gnid den på det drabbade området efter bad eller dusch.
  7. Emu olja kommer faktiskt från EMU fågel. Detta innebär att det inte vegetarian produkt, så vegetarianer och veganer bör vara försiktig med att använda emu olja.

  8. Kolla in Gentle ås hemsida för att se bilder på eksempatienter läkta med hjälp av emu olja.