E2k

Hur du använder folkmedicinen för att behandla förkylningar

De vanliga förkylningar

De vanliga förkylningar, liksom alla andra vanliga sjukdomar har alltid avhjälpas genom gamla traditionella naturliga behandlingar som integrerar örter med vissa traditionella föreställningar. Dessa traditionella och något antika rättsmedel kallas nu folkmedicin och kan variera från region till region. Genom århundraden har några av dessa folk medicinska åtgärder varit så hyllade att vara ganska effektivt att det har överlevt tidens tand och fortsätter att användas i healing vissa villkor såsom förkylningar. Om du har en kall och vill ha en naturlig behandling för att bli av med det, så här är några behandlingsalternativ för dig.

Hur du använder folkmedicinen för att behandla förkylningar. Forskning om folkmusik rättsmedel.
Hur du använder folkmedicinen för att behandla förkylningar. Forskning om folkmusik rättsmedel.
  • Forskning om folkmusik rättsmedel. Folkmedicinen kommer att variera från region till region. Till exempel kan folk behandlingar för förkylningar i Native europeiska kulturen skiljer sig mycket med folk behandlingar som finns i Europa. Men de flesta åtgärder är likartade i vissa ämnen. I varje fall skulle det vara klokt att göra en del efterforskningar på vissa folk läkemedel rättsmedel för en kall på flera kulturer. En bra tumregel är att använda en huskur som är exakt lika i flera inhemska kulturer. En annan möjlig regionen att titta närmare på för folk medicinska åtgärder är Kina, som har de mest naturliga och alternativa lösningar som har visat sig vara effektiva. Naturligtvis bör forskningen inriktas på att behandla en vanlig förkylning.
  • Konsultera en holistisk utövare. Bortsett från forskning, kan du konsultera en holistisk eller homeopatiska utövare som dessa människor specialiserar sig på naturläkemedel. De kommer att rekommendera behandlingar som du kan överväga att vara folkmedicinen.
  • Drick örtte. En vanligt folk behandling som finns i många inhemska och gamla kulturer örtte. Drick en varm kopp örtte blandat med några droppar honung. Detta kan lugna lungorna och halsen och kan avlasta dina näshålan nu fyllda med snor och liknande. Örterna för te kan variera men de flesta tycker ginseng rot ganska effektiva.
  • Ta vitaminer. Självklart kan du alltid välja för kommersiella och syntetiska vitaminer på marknaden. Men gamla naturläkemedel ger också hälsosamma doser av vitaminer som behövs för att bota och motverka förkylning. Till exempel, dricka apelsinjuice är en vanlig behandling anpassad i modern tid, men var redan tros innehålla vissa näringsämnen som behövs för att bekämpa de gemensamma luftvägsbesvär. En mindre känd folkmusik behandling är betor juice som du kan prova också. Betor juice är proppfulla med vitaminer, men kan smaka ganska otäck. Se till att lägga några droppar honung för att liva upp smaken och lägga en lugnande effekt.
  • Få sängläge. Inom alla kulturer kan vanliga förkylningar bli helad genom sängläge. Detta var tron innan och fortfarande tro i dag. Med andra ord kommer den bästa folkmedicinen för att behandla din förkylning vara komplett sängläge. Kombinera detta med naturliga och växtbaserade behandlingar och du bör slå det kalla förr än du tror.

Oavsett vad du gör och väljer

Oavsett vad du gör och väljer, skulle det vara bra att konsultera en expert för att peka dig i rätt riktning. Det är viktigt att läsa på olika fysiska åtgärder också. Naturligtvis besöka din läkare för att fråga om den behandling du är på väg att ta kan komma i konflikt med någon medicin eller sjukdom du har.