E2k

Hur du använder örtte för att främja sömn

Sömnsvårigheter är ett vanligt problem som upplevs av många människor

Sömnsvårigheter är ett vanligt problem som upplevs av många människor. Den orsakas av många saker som mental trötthet, rastlöshet, ångest och andra saker. När människor inte får tillräckligt med sömn, blir de trög och ouppmärksam hela dagen, vilket gör dem mer benägna att olyckor.

Om du har vissa svårigheter att sova

Hur du använder örtte för att främja sömn. Bambu blad te och gemensam rush.
Hur du använder örtte för att främja sömn. Bambu blad te och gemensam rush.

Om du har vissa svårigheter att sova, är det bäst att försöka leta efter ett botemedel omedelbart. Du kan prova ett naturläkemedel med örtte för att främja sömn. Örtte har använts för att åtgärda många typer av sömnstörningar och det är mycket naturligt att det inte har några negativa biverkningar.

Här är några örtte recept som du kan försöka avhjälpa sömnproblem som du kan ha drabbats.

  • Krysantemum te - Chrysanthemum används ofta för att rensa levern, vilket ofta orsakar sömnlöshet. Det är också bra för att lindra hypertoni och vissa andra hjärt-kärlsjukdom. För att göra Chrysanthemum te, koka en kopp vatten och vänta tills den når en rullande koka. Sätt den torkade krysantemum i vattnet och låt det sjuda i 5-8 minuter. Du kan lägga till en tesked socker innan du dricker te.
  • Bambu blad te och gemensam Rush - är de två örter används ofta för att rensa hjärtat och lugna sinnet. Dessutom rekommenderas för härdning sömnlöshet som åtföljs av hjärtklappning, irritabilitet och urin svårigheter. För att göra bambu blad te och vanligt rusa, koka 2-3 koppar vatten. Sätt bambu blad och den gemensamma rush och låt det sjuda i 15 minuter. Ta bort från värmen och tillsätt sedan socker efter smak.
  • Schisandra te - Schisandra är en typ av ört som förbättrar lungan och njurfunktion. Det rekommenderas för personer som lider av sömnlöshet, som åtföljs av nattliga svettningar och trötthet. För att göra Schisandra te, rosta Schisandra. Efter rostning det, krossa och lagra den i en behållare. När du behöver göra te, sätta 5 gram av Schisandra i varmt vatten och låt den dra i 3-5 minuter. Lägg tillräckligt honung som passar din smak.
  • Ginseng te-Ginseng används ofta för att lindra psykisk trötthet, muntorrhet, lem kyla och sömnstörningar. Det lugnar också sinnet, så att en person att sova med lätthet, särskilt på natten. För att göra ginseng te, koka en kopp vatten. När vattnet kommer till en rullande koka, placera ginseng och låt den sjuda i minst 15 minuter. Lägg inte någon form av sötningsmedel till teet för att få bästa resultat.
  • Puls-aktiverande dryck - Pulsen-aktiverande dryck är en kombination av tre örter, nämligen ginseng, dvärg lilja-gräs knölar och Schisandra. Detta används ofta för att stabilisera blodcirkulationen, lugna sinnet och närande kroppen. Den används också för att lindra orolig sömn, hjärtklappning, trötthet och andfåddhet. För att göra Pula-aktiverande dryck, placera ginseng, dvärg lilja-gräs knöl och Schisandra i vatten och koka det i två timmar. Dricker lösningen under hela dagen och alltid dricka det varmt.

Örtte har använts för åldrar och dess resultat har alltid varit bra för kroppen. Det är därför om du har några problem att sova sedan försöka använda örtte för att ge dig själv en god natt sömn.