E2k

Hur man använder örter för att behandla hypoglykemi

Hypoglykemi är ett tillstånd där blodsocker sjunka långt under de säkra eller friska nivåer. Det kan vara en bieffekt av diabetes där kroppen förlorar kontrollen över sina blodglukosnivåer eller det kan bara bero på att glömma att äta. Emellertid kan det vara ett farligt tillstånd när den lämnas obehandlad, eftersom det kan orsaka andra komplikationer kroppen. Ett alternativ som du kan överväga att behålla hälsosam balans i ditt blodsocker nivå är genom användning av medicinalväxter eftersom dessa är naturliga helande alternativ. Stegen som beskrivs nedan beskriva de saker som du kan göra för att använda medicinalväxter att upprätthålla hälsosamma blodsockernivåer.

  • Rådgör med en herbalist eller läkare om vilka typer av örter som du kan använda som skulle hjälpa reglera blodsockernivån. Gör en lista över dessa örter och be dem även där dessa örter kan hittas.
  • Örter som ginseng, gråbo och libbsticka bidra till att stimulera körtlar så det skulle rekommenderas att börja med dessa örter.
  • Med örter i flytande form skulle göra dem mer effektiva, eftersom de kan komma in i kroppen systemet lätt så det rekommenderas att lägga till dem i en drink när du tar.
  • Femton droppar ren ginseng tre gånger dagligen efter måltid kan vara effektiva vid reglering av blodsockernivån. Lägg detta till din dryck för 3-6 veckor för att se dess resultat.
  • Gråbo kan administreras på samma sätt som ginseng men bara fem droppar måste användas.
  • Örter som mattram, maskros, groblad och cikoria kan användas före måltider.
  • För att undvika plötsliga svängningar i blodsockret mellan måltiderna, ta spirulina, ett slags blågröna alger.
  • Örter som lakritsrot eller gentiana kan vidtas för att minska din onödiga cravings för socker.
  • Dokumentera ditt blodsocker genom att hålla en bärbar dator. Liksom diabetiker måste du hålla reda på förändringar i blodsockret att vara säker på att de är sunda nivåer. Lita inte på dina magkänsla tillsammans för det är alltid bättre att vara säker när det gäller hälsan.

Du kan välja att prova dessa växtbaserade kosttillskott vid olika tillfällen för att se vilken ört fungerar för dig och vilka som inte gör det. När du har observerat vilka örter är effektiva för dig, så kan du prova att använda dem i kombination för att hitta en som skulle passa dig bäst. Mineraler som krom och zink kan läggas till dina kosttillskott för att pumpa upp effekterna av örter. Du kanske också vill rådfråga kinesiska Apotek eftersom användningen av örter har praktiserats under många år i den kinesiska kulturen.

Ännu viktigare

Hur man använder örter för att behandla hypoglykemi. Dokumentera ditt blodsocker genom att hålla en bärbar dator.
Hur man använder örter för att behandla hypoglykemi. Dokumentera ditt blodsocker genom att hålla en bärbar dator.

Ännu viktigare, måste du öva alltid goda matvanor genom att äta rätt sorts mat i rätt tid. Du måste också koppla ihop upp rätt kost med motion. När alla dessa växtbaserade kosttillskott inte verkar fungera, då skulle det vara bäst att konsultera en specialist eftersom det kan finnas vissa underliggande tillstånd till hypoglykemi.