E2k

Hur man balanserar din sakrala chakra

Den sakrala chakra sägs vara centrum av den energi som finns i den mellersta delen av kroppen. Den koncentreras i buken området, två inches nedanför naveln. Det chakra är känd som en av de meditationsmetoder som hjälper wellness av kroppen. Det betyder att "hjul" som handlar om kroppen som "hjulet av kroppen" eller "hjul i livet". Det visualiseras som Sunkist orange färg som lyser runt buken området medan du gör processen eller meditera.

  • Vet vikten av att ha en öppen och balanserad sakrala chakra. Ha en öppen chakra betyder säkerhet och stabilitet i en människas liv. Den visar också förtroende och tillräcklighet. Med inaktivt chakra är ett tecken på osäkerhet eller kanske rädsla. Medan över aktiva chakrat främjar girighet eller är materialistisk.
    Hur man balanserar din sakrala chakra. Vet vikten av att ha en öppen och balanserad sakrala chakra.
    Hur man balanserar din sakrala chakra. Vet vikten av att ha en öppen och balanserad sakrala chakra.

    Obalansen i sakrala chakra är normalt på grund av den vanliga rörelsen från våra vardagliga vanor. Men behöver långvarig obalans att närvara för att få tillbaka den naturliga balansering av energi. Här är några sätt eller tekniker som kan balansera din sakrala chakra.

  • Gör några visualisering övningar. Händerna över nedre delen av buken medan du föreställa en dörr eller ett fönster som öppnas och färgen orange flödar ut från den. Med hjälp av sinnet, tänka sig en glödande orange färg på sakrala chakra då säga till dig själv - "rena, stärka och balansera det sakrala chakrat nu". Använd dina händer gör tre moturs cirklar runt chakra och sedan skaka händerna borta. Gör processen på medurs läge också. Upprepa tills du känner att chakra balanserad på din kropp. Därefter visualisera stängning av chakra som en sista fönstret medan svävar händerna över den. Och slutligen, landa själv djupt i marken genom att föreställa en trädrot kommer ut från fötterna gräva djupt i jorden.
  • Gå inte apelsin. Japp, du läste rätt. En anledning av obalanserad sakrala chakra är att ha för mycket av färgen orange. Resultatet av att utsättas för alltför mycket av denna färg är att ha ett tvångsmässigt beteende. För att balansera dessa bör man föredrar färgen lila. Detta beror lila är den komplementära i orange färg. Du kan helt enkelt använda lila kläder och accessoarer oftare, eller äta lila livsmedel.
  • Vet vad du vill lyssna på. Ljudet som har en D not kommer att återställa och läka dina obalans i sakrala chakra. Medan du mediterar du kan lyssna på musik med en avkopplande melodi. Vet att varje färg på din sakrala chakra motsvarar en distinkt vibration och var det kräver en bestämd frekvens för sin egen läkningsprocess.

Även i detta program

Även i detta program, alltid komma ihåg rätt teknik och instruktioner och ge koncentration på dem. Även denna metod är för friskvård, minns att det inte kan ha en garanti som kan läka eller bota krämpor, och de är inte att betrakta som en ersättning för professionell medicinsk vård. Alltid sätta att tänka att vara positiva till livet och göra det rätta för att hålla din hälsa välbalanserad alltid ett utmärkt initiativ. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte!