E2k

Hur man gör citron cayennepeppar detox dryck

Numera människor söker fler sätt att avgifta. Med det konstanta trycket från dina dagliga aktiviteter, den förorenade miljön plus bearbetade och skräpmat som du äter lämna en hel del gifter i våra kroppar, vilket kan ge en hel del skadliga effekter.

Giftiga ämnen i kroppen kan lämna dig känslan svag och trött

Giftiga ämnen i kroppen kan lämna dig känslan svag och trött. Avgiftning är spola ut gifter ur kroppen, och det kan ge dig en energikick. Citron cayennepeppar detox dryck främjades av popstjärna, Beyonce. Det är därför det har blivit en av de mest populära detox drycker runt.

Hur man gör citron cayennepeppar detox dryck. Giftiga ämnen i kroppen kan lämna dig känslan svag och trött.
Hur man gör citron cayennepeppar detox dryck. Giftiga ämnen i kroppen kan lämna dig känslan svag och trött.

De viktigaste nycklarna till avgiftning är helt naturliga ingredienser. Medan andra detox drycker är mycket svåra att dricka på grund av deras obehaglig smak och motbjudande ingredienser, har citron cayennepeppar detox dryck bevisas. Citron är surheten är känd för att hjälpa matsmältningen och rengöring, medan cayennepeppar hjälper till att påskynda ämnesomsättningen, vilket gör det lättare för kroppen att göra sig av med avfall.

Denna detox dryck kräver mycket enkla ingredienser. Den består av färskt eller renat dricksvatten, cayennepeppar, naturlig lönnsirap (gå för den verkliga saker, inte imitation) och naturligtvis ren citronsaft, inte utdragen. Extrakt innehåller mer vatten än saft själva, plus de har konserveringsmedel! Dessa ingredienser kan lätt hittas i mataffären, så det är inte en utmaning att leta efter dem.

Hur man gör dem? Det är väldigt enkelt

Hur man gör dem? Det är väldigt enkelt. Eftersom du kommer att använda detta hela dagen, kan du börja med att göra 1 liter av denna dryck.

Först extrahera saften från 2 citroner

Först extrahera saften från 2 citroner. Undvik inklusive massa och fröna och sedan mäta 3 oz av naturliga eller organiska lönnsirap. Lägg en nypa cayennepeppar, du kan lägga till mer efter din smak, i en behållare fylld med renat vatten, och sedan lägga till lönnsirap. Slutligen tillsätt citronsaft och blanda väl.

Hur man gör dem? det är väldigt enkelt. Först extrahera saften från 2 citroner.
Hur man gör dem? det är väldigt enkelt. Först extrahera saften från 2 citroner.

Det är så enkelt! Nu kan du njuta av denna detox dryck när du vill.

Ett viktigt tips: För att du ska maximera fördelarna med avgiftning

Ett viktigt tips: För att du ska maximera fördelarna med avgiftning, är det viktigt att du undviker fast föda. Citron cayennepeppar detox dryck kommer att fungera som din näring medan du genomgå detox processen. Rötning av fast föda kommer att göra avgiftning ineffektiv, eftersom den kommer att utnyttja mycket av kroppens energi. Avhållsamhet från fast föda kommer att hjälpa kroppen center sin uppmärksamhet mer på rengöring och spola ut oönskade gifter i vår kropp.

Att ge upp dessa biffar kan hamburgare, pommes frites och komfort livsmedel verkligen vara en utmaning. Tänk bara på de fördelar du kommer att vinna. Här är några fördelar du kan få från avgifta kroppen:

  • Friskt hår och hud
  • Rengöring av kroppens toxiner
  • En energikick och ökad vitalitet
  • Strålande hud
  • Reglerad avföring
  • Bättre matsmältning
  • Underhåll / Lose kroppsvikt

Varje gång du känner dig hungrig, bara gulp upp ett glas detox drink och tänk vad man kan vinna.