E2k

Hur man ska behandla muskelkramper med magnetisk terapi

Muskelkramper

Muskelkramper, den plötsliga smärtan du känner i fötter och vader, resultat från sammandragning av musklerna. Muskelkramper är oftast uthärdligt, men i vissa fall kan de påverka din dagliga funktioner. Bra är, bortsett från mediciner, kan muskelkramper också lindras med magnetisk terapi. Denna typ av terapi använder huvudsakligen magneter, vilka bildar ett magnetiskt fält för att främja bättre blodflöde och lindra spänningen i muskeln. Om du ofta upplever muskelkramper, kan magnetisk terapi fungerar för dig. Här är några saker du bör tänka på.

  • Placera magneten på det drabbade området. Magneter används genom att trycka dem mot kramp webbplatsen. Terapeutiska magnet tillverkare har produkter som kommer med bälten och sveper så att magneterna stanna på plats. Men det finns många produkter som du kan utforska och prova. Du kan till exempel prova magnetiska vristsmycken, magnetiska sulor, magnetiska plåster och magnetiska bandage. Samtliga dessa produkter används nära ben och fötter och kan därför ge lindring från muskelkramper.
  • Se upp för biverkningar. Biverkningar associerade med magnetisk terapi är få och små. Huvudvärk, illamående och yrsel är vanliga. Så om du känner någon av dessa medan du använder magneter, inse att det är helt normalt.
  • Undvik att placera magneter på sår. Om du har sår någonstans nära kramp webbplatsen, se till att inte lägga magneter. Samma sak gäller om du har hud inflammation eller infektion. Om du inte är tillämpliga magneter, är du sannolikt att uppleva svullnad och mer smärta. Om du har sår, låta dem läka först innan sätter magneter.
  • Inse att magnetisk terapi ger resultat på varierande grad. Eftersom alla är unika, svarar alla att magnetterapi annorlunda. Vissa kan uppleva lindring på en gång, andra inte. Ändå kan vissa hitta någon lättnad alls. Om magnetisk terapi inte ger de resultat du förväntar, försök att placera magneter på olika punkter. Gör detta tills du får goda resultat.
  • Kom ihåg att vissa objekt är känsliga för magneter. Klockor, kreditkort, ATM-kort, ljud och videoband, och diskar är alla känsliga för magneter. Om du tillåter dem att komma i kontakt med magneter, kommer du förstöra deras smink och göra dem oanvändbara.
  • Avstå från att använda magneter när du har andra medicinska produkter. Om du använder insulinpumpar, pacemaker, defibrillatorer, och andra typer av medicintekniska produkter, undvika att använda magnetisk terapi. Magneter orsakar negativa effekter på enheterna och kan producera hälsa komplikationer. Om du tror att du kommer att dra nytta magnetisk terapi, rådgöra med din läkare först.

Slutligen

Hur man ska behandla muskelkramper med magnetisk terapi. Placera magneten på det drabbade området.
Hur man ska behandla muskelkramper med magnetisk terapi. Placera magneten på det drabbade området.

Slutligen, vara mycket försiktig när du köper magnetiska produkter. Magnetisk terapi har plötsligt blivit ett populärt behandlingsalternativ. Och som sådan, många falska tillverkare hitching på hype. Därför bör du följa försiktig när man söker magnetiska produkter. Om en produkt är för bra för att vara sant, är det förmodligen. För att hjälpa dig, försiktigt forskning om tillverkaren och läsa konsument recensioner om tillgängligt. Vet vem produktutvecklarna är och om produkterna är noggrant testade innan marknadsföring.