E2k

Hur man väljer en ört leverantör

Örter används för ett antal applikationer

Örter används för ett antal applikationer. Vissa örter är läkemedel och används för att läka och behandla olika sjukdomstillstånd. Det finns örter som används i matlagning för att ge smak till mat och dryck. Vissa örter används i kosmetika och hushållsartiklar.

Att hitta rätt ört leverantören är avgörande om örter är en stor del av ditt företag, yrke eller vardag. Lyckligtvis kan du nu hitta ört leverantörer på Internet gör örter åtkomliga och tillgängliga året runt.

Följ tipsen nedan i både hitta och välja rätt ört leverantör.

Välj en ört leverantör baserat på vad du kommer att använda örter för. Inte alla ört leverantörer är lika. Vissa är specialiserade på kryddväxter medan andra levererar medicinalväxter. Om du behöver ekologiska örter, se till att du väljer en organisk ört leverantör. Topp 5 på nätet organiska grossist ört leverantörer listar några av de bulk ört leverantörerna i USA.

Köp från en leverantör på grundval av formen av ört du behöver. Örter kan köpas som torkad, färsk eller bearbetas.

Bestäm hur örterna odlas. Vad jord och gödsel använder de? Hur de örter odlas? Om örter skördas, vad de använder? Hur de örter lagras? Alla dessa påverka kvaliteten av örter.

Hur man väljer en ört leverantör. Välj en ört leverantör baserat på vad du kommer att använda örter för.
Hur man väljer en ört leverantör. Välj en ört leverantör baserat på vad du kommer att använda örter för.

Granska kvaliteten på örter leverantören säljer. Fråga dig själv om örter ser fräsch. Vad är färgen av örter? Blev de örter hackad? Hur lång är hållbarheten av torkade örter?

Välj en ört leverantör som säljer örter i rätt förpackning. Ordentligt förpackade örter behåller sin smak och kvalitet.

Välj en detaljhandel ört leverantör om du bara behöver några små krukor eller påsar med örter. Annars går för grossister leverantörer om du behöver örter i bulk för återförsäljning eller tillverkar produkter som är starkt beroende av örter. Det skulle också vara klokt att gå med en leverantör som är ackrediterat av Better Business Bureau .

Hitta lokala växthus eller plantskolor som kan leverera färska krukväxter örter. Om du tänker starta en örtagård eller sälja dem som krukväxter, gå till en plantskola. Kontrollera vad örter de erbjuder, hur dessa sprids och hur de presenteras.

Fråga från den lokala mataffären som levererar sina örter. Denna leverantör sannolikt ger dagligvaruhandeln stora mängder färska örter. Du kan ta reda på kostnaden för örter samt tillgången till andra sorter av örter som inte säljs i butiken.

Örter används för ett antal applikationer. Köp från en leverantör på grundval av formen av ört du behöver.
Örter används för ett antal applikationer. Köp från en leverantör på grundval av formen av ört du behöver.

Fråga köpa klubben eller lokal mat kooperativ där de får sina torkade örter. De brukar köpa i bulk från ört leverantörer som erbjuder högkvalitativa örter.

Besök den lokala bondens marknad att hitta lokala leverantörer som inte är noterade på de gula sidorna eller på webben. Finns jordbrukare som kommer att växa örter som behövs.

Var försiktig när du köper örter från utländska marknader. De får inte ha samma normer på grund av färre regler i sitt eget land.

Välja en ört leverantör beror på flera faktorer som är viktigast av allt är hur du kommer att använda örter. Leta efter leverantörer som erbjuder ett brett utbud av örter att välja mellan. Hitta en som inte är rädd för att berätta hur de får sina örter och förbereda dem för att sälja. Innan hitta en leverantör utomlands, uttömma alla ansträngningar att finna en lokalt. Få bästa ört leverantören garanterar att du får bara högsta kvalitet örter med hög effektivitet, styrka och integritet för avsedd användning.