E2k

Hur man väljer en yoga boll

Eftersom yoga bollar inte bara används i yoga kan det betraktas som en all-around träningsredskap. Detta är själva anledningen till yoga bollar är alltid närvarande i terapi sessioner, klasser fitness och gym. Utövare dra nytta av den stora förteckning över motioner som kan utföras med hjälp av yoga bollar. Även känd som stabilitet bollar eller schweiziska bollar, yoga bollar stärker musklerna och bibehålla inriktningen av kroppen. För att du ska se till att du gör det mesta av att ha en yoga boll, är det bäst att du vet hur man väljer en. Här finns ett antal tips som du kan tänka på när man väljer en yoga boll.

Hur man väljer en yoga boll. Läs användarrecensioner och prata med andra utövare yoga boll.
Hur man väljer en yoga boll. Läs användarrecensioner och prata med andra utövare yoga boll.
  • Läs användarrecensioner och prata med andra utövare yoga boll. Det är idealiskt att du har en stark tro på den produkt du köper. Läs användarrecensioner nätet och jämföra åsikter utövare yoga bollen att väga de bästa val. Leta efter objekt som du kan lita på när det kommer till hållbarhet och funktionalitet. Aldrig ta till en tillverkare bara på grund av den billiga kostnaden för erbjudna produkten.
  • Bestäm mest bekväm storlek av yoga bollen. Hur en person som känner sig bekväm med att använda en yoga boll kan vara annorlunda med en annan. Med tanke på att det finns olika storlekar av yoga bollar, måste du bestämma vilken som bäst passar dig. Konventionella yoga bollar har följande storlekar: 45 cm, 55 cm, 65 cm, 75 cm och 85 cm. De som är 5 meter i höjd och under rekommenderas att använda den minsta typen av yoga boll. Den högre du är, desto större yoga bollen du ska använda.
  • Tänk på din vikt. Inte alla yoga bollar är perfekta för någon. För de som är överviktiga, det finns en viss typ som kan användas. Burst-resistenta yoga bollen, som namnet antyder, motstår spricker upp som den stöder vikter som finns hundra pounds. Tänk på din vikt när du väljer en yoga boll så att du kan säkra sin långa användning.
  • Bestäm om du behöver en instruktionsvideo. Om du inte är särskilt planerar att göra rutiner med yoga bollen, kan du välja att inte välja en som innehåller en instruktionsvideo. Men om du vill göra mer med din yoga boll, kan du välja att välja en som kan köpas längs en dvd som kan låta dig träna ordentligt. Det är bara en fråga om val om du ska införliva idéer träning rutin eller inte.
  • Se till att du har en luftpump. Flesta yoga bollar som du kan köpa från butiker och över internet kommer tillsammans med luftpump. Det är ett viktigt verktyg som kan fylla i yoga bollen när den blir tömd. Säkra dig en luftpump, eller ännu bättre att välja en yoga boll som har en luftpump ingår.

När du har den perfekta yoga bollen för dig, maximera din tid på att använda det som en övning verktyg. Håll och gör kroppen frisk medan du njuter av godhet använda yoga boll.