E2k

Hur väcka kundalini energi

Kundalini energi den instinktiva energi ligger snurrade vid basen av ryggraden, i rotchakrat. Awakening Kundalini energi är den första av många steg mot upplysning, eftersom denna energi reser upp dina chakran tills den når kronchakrat. Det finns flera sätt att väcka denna energi och med rätt vägledning och beteende, du är på väg att växa andligt.

Hur väcka kundalini energi. Ha en guru styra din insats.
Hur väcka kundalini energi. Ha en guru styra din insats.

Här finns flera sätt att väcka din Kundalinienergin:

  • Ha en guru styra din insats. En mästare yogi som har väckt egen Kundalini kommer att vara den bästa guide kan du ha för att uppnå egen upplysning. Från rätt andningsteknik för att korrigera yoga heter att öppna dina chakran, en guru kan hjälpa dig längs din egen andliga väg samt klara farhågor för att uppvaknandet kommer att medföra.
  • Rena din kropp. Inte bara bad och grooming ofta, rena din kropp betyder konsumera hälsosamma måltider och massor av rent vatten samt massor av vila, motion och undvikande av laster och ohälsosamma vanor som rökning och dricka alkoholhaltiga drycker. Rising bortom dessa världsliga begär kommer att gå långt för att undvika frestelsen efter uppvaknande Kundalinienergin. Hallucinogener bör också undvek när du tränar Kundalini uppvaknande tekniker.
  • Utveckla andligt. Väcka Kundalini energi kan ta år att genomföra, men denna satsning bör sammanfalla med utbyggnaden av sinnet och en förbättring av anden. Utbildningen förbereder dig för att hantera plötsliga explosion av energi flödar från basen av ryggraden och säkerställa en smidig övergång från en värld-fixerade enhet till ett universellt väsen. Undvik rusar processen: en vaknat Kundalini utan möjlighet att förstå att det kan vara kontraproduktivt att ditt väsen.
  • Öva meditation. Meditation förbereder dig för att hantera den stora anstormning av energi som härrör från din ryggrad. Utveckla drag av osjälviskhet kan du vara närvarande i ögonblicket, liksom. Mediterar på ett chakra samtidigt upprepa ett mantra kan åstadkomma Kundalini till den chakra.
  • Omfamna Kundaliniyoga. Denna form av yoga instruerar utövare att utföra en serie av poser som aktiverar spinal regionen. Andra former av yoga, som yogiska andning, bistå vid flykt av energi från kroppen.
  • Lär rätt andningsövningar. Försiktigt andas genom dina näsborrar och låt din nyckelbenet och axlar stiger upp som dina revben förstora. Håll i andan tillfälligt, sedan andas ut, suger i magen att utvisa all luft ur lungorna. Ta andetag från din krona till ditt tredje öga i mitten av dina ögonbryn, sedan ner till halsen och chakran hjärta. Upprepa denna metod hjälper väcker Kundalini energi och låt det cirkulera i hela kroppen.

Medan många säger väcker din Kundalini energi är det enda sättet att upplysning, finns det en risk finns för människor som är känslomässigt svag att väcka deras, inklusive fysisk sjukdom, skakningar och överväldigande rädsla. Ha en meditation expert vara närvarande för att guida dig på ditt försök och vara beredd att vidta åtgärder när din energi stiger alltför snabbt, till exempel jorda övningar eller spinal andning.