E2k

Hur att dubbelkontrollera träna för terränglöpning

Terränglöpning är ett effektivt och roligt sätt att förbättra din fysik och förbättra din uthållighet. Terränglöpning kommer att befria dig från det liv och rörelse i det dagliga livet. Nära till naturen, är terränglöpning också ett underbart sätt att vara introspektiva om ditt liv. Du kan delta i olika sporter till Cross-tåg så att du kan ha en högre resistans för terränglöpning. Nedan finns steg och guider om hur man över-tåg för terränglöpning.

Workout i ett gym. Besök de lokala gym i ditt område och göra en jämförande analys av utbildning avgifter, sessioner och schema. Se till att din tränare är en professionell. Det är okej att fråga honom om hans utbildning bakgrund.

Utför hamstring lockar

Utför hamstring lockar, knäböj, höjer kalv och quadriceps förlängningar för att öka styrkan i din glutes och fyrhjulingar, vilket är viktigt i din terränglöpning. Anlita en personlig tränare om du har ett hektiskt schema. Avgiften är högre, men det kommer att hjälpa dig att fokusera mer på din träning eftersom du kommer träna i din egen fritid.

Du behöver ordentlig utrustning som skor i varje sport som du väljer att gränsöverskridande tåg. Använd inte din trail löparskor för andra ändamål.

Delta i idrott. Idrott är ett roligt sätt att bygga motstånd. Ha en konsekvent och regelbunden träning i vilken sport du vill som en del av din crosstraining förberedelse för din terränglöpning.

Cykling. Cykel två eller tre gånger i veckan för att förbättra musklerna i armar och ben som är avgörande för tåget. Öka dina rundor eller upprepningar i varje cykel session. Schemalägg dina vilodagar mellan intensiv träning scheman. Du kan också prova mountainbike eller spinning klass.

Kulle klättring. Försök att öka hastigheten på din kulle klättring i varje försök. Lean i en sluttning och ta kortare steg så att du kan klättra kullar lättare. Ordna ditt schema så att du kan klättra en kulle en gång i veckan eller tre gånger i månaden.

Köra (av vägen). Försöker köra av vägen skiljer från att köra på betong eller asfalt väg. Kör på spår två gånger i veckan så att du kan vänja sig släpa stötar och trädrötter. Om du kör i en brant och obekanta spår, sedan ta någon med dig för att hjälpa dig i händelse av olyckor. Ha någon som sällskap i terränglöpning kommer att lyfta känslan av roliga också.

Håll fötterna friska. Kontrollera att dina fötter har tillräckligt vila innan ett bad. Applicera lotion för fötterna när du dusch. Regelbundet följa fötterna för svarta tånaglar och blåsor.

Drick mycket vatten. Försök att dricka mer än 8 timmar vatten varje dag. Fortsätt att dricka vatten även efter din träning så att du alltid känner dig energi. Drick vatten med elektrolyter om du verkligen törstig och uttorkad.

Gör olika typer av körningar. Variera körningar i långa och korta sträckor. Variera din hastighet också. Det kommer att bygga din hastighet och förbättra din uthållighet i terränglöpning.

Njut. Terränglöpning är ett spännande äventyr om du har roligt. Njut av naturen och den friska luften som du kör. Glöm inte att målet är att du ska bli fri från stress. Med fitness och hälsa i åtanke när du mål är det säkert att du kommer att njuta av varje träningspass och trail kör.


Hur att dubbelkontrollera träna för terränglöpning. Håll fötterna friska.
Hur att dubbelkontrollera träna för terränglöpning. Håll fötterna friska.

Rådgör med din läkare innan du gör terränglöpning. Bestämmas i ditt mål och du kommer att bli friskare och montör på nolltid.