E2k

Hur man håller en mat dagbok på Jenny Craig

Om du följer Jenny Craig diet, är det av stor vikt att du skriver en mat dagbok. Denna mat dagbok hjälper dig att hålla koll på vad du gör, analysera dina framsteg och liknande.

Eftersom kosten är att hjälpa dig att gå ner i vikt, kommer ett register över allt du äter hjälpa dig att avgöra de saker som fungerar för dig och vad som inte gör det. Tidskriften kommer också att fungera som en daglig uppmuntran och inspiration för att hålla din motivation att nå dina mål. Här, kolla in den här guiden för att hjälpa dig i din mat dagbok alla i hela din resa på Jenny Craig diet:

  • Besluta om vilken typ av tidskrift du vill starta. En mat dagbok dessa dagar är inte begränsat till traditionell papper och penna metoder inspelning. Numera är det möjligt för dig att prova nya metoder som är mer praktiskt och mer bekvämt för dig. En modern mat dagbok är en blogg. Du kan starta en blogg där du kommer att diskutera alla dina ansträngningar samtidigt som man gör kosten. Detta kommer dock bara att fungera om du är fri att prata om ditt ätande stilar och vanor för resten av världen.
    Om du inte är säker om att starta en blogg, dra nytta av gratis online tidskriften erbjuds av Jenny Craig. Detta finns i deras hemsida på jennycraig.com . Andra sätt att hålla en tidskrift är genom användning av din dator, mobiltelefon och liknande. Faktum är att om du hittar mer bekvämlighet i den traditionella metoden, kan du använda en liten anteckningsbok och en penna för dina inspelning uppgifter.
  • Spela in varje äta äventyr i ditt liv. Det betyder att du inte får missa en måltid när du spelar i din journal. Allt som du äter och korrekt mängd vad du äter måste matas i tidskriften. Också ange tid och datum som du har tagit dina snacks och måltider. Notera att det inte kommer att hjälpa dig lite om du fuskar. Spela de saker ärligt så att du kommer att hitta tidskriften värt i slutändan.
  • Var ärlig om dina känslor medan de äter. När du har spelat in livsmedel, ange varför du just ätit. Är du hungrig, uttråkad, upprörd, glad eller vad? Detta kommer att hjälpa dig senare i processen när du analyserar ditt ätande livsstil och vanor.
  • Inkludera andra aktiviteter du gör för dagen. Din mat dagbok kommer att bli effektivare om man kan spela de fysiska aktiviteter som du gjorde för dagen. Har du tillbringade dagen jogging, simning, promenader eller gör ingenting? Hur länge har du varit engagerad i den typen av träning?
  • Förstå och använda tidskriften för din fördel. Varje vecka schemalägga en dag då du kommer att granska din journal. Detta kommer att ge vika för dig att förstå dina matvanor, bestämma båda sidorna av ditt ätande livsstil, rita nödvändiga förändringar för dig själv, och kontrollera dina framsteg på diet. Du kan visa tidskriften till din rådgivare på Jenny Craig så att du kan få en mer ändamålsenlig och effektiv mat plan för dig själv.

Hur man håller en mat dagbok på jenny craig. Besluta om vilken typ av tidskrift du vill starta.
Hur man håller en mat dagbok på jenny craig. Besluta om vilken typ av tidskrift du vill starta.

Varje form av kost kommer att bli mer framgångsrik om du hålla reda på vad du gör. Eftersom en mat dagbok är ett av de bästa sätten att spåra dina förbättringar, är det inte omöjligt att du kommer att lyckas i din Jenny Craig kost förr eller senare. Om du inte har en ännu, är det inte för sent ännu att starta en mat dagbok för dig själv.