E2k

Hur medicinera och behandla sömnlöshet

Det börjar bli sent och du kan inte sova igen

Det börjar bli sent och du kan inte sova igen. Du vet att det är din sömnlöshet ta över din god natt. Vad ska du göra? Ta några sömntabletter igen? Som bara kommer att förvärra dina sömnstörningar. Om du vill sluta att ha sömnlösa nätter, det finns inget bättre sätt ut men att ta sömn mediciner och behandling för sömnlöshet. Oroa dig inte för att du inte är ensam i denna kamp. I själva verket, 64 miljoner européer lider av denna sömnstörning också.

Behandla sömnlöshet genom sömn medicin kan vara din snabbaste vägen ut. Här är några användbara läkemedel för sömnbesvär:

Hur medicinera och behandla sömnlöshet. Bensodiazepinläkemedel.
Hur medicinera och behandla sömnlöshet. Bensodiazepinläkemedel.
  1. Bensodiazepinläkemedel. Dessa är de mest använda receptbelagda läkemedel för sömnstörningar. Några speciella läkemedel i denna grupp är flunitrazepam, temazepam, flurazepam, triazolam, quazipam och nitrazepam. Varje bensodiazepin läkemedel kan vara effektivt, men konstant användning orsakar fysiskt beroende, tolerans och allvarliga abstinensbesvär.
  2. Icke-bensodiazepin läkemedel. Vissa säger att dessa receptbelagda läkemedel är bättre sömn mediciner än bensodiazepin. De har också färre biverkningar. Dock kan dessa läkemedel kan också orsaka fysiskt och psykologiskt beroende.
  3. Anti-depressiva läkemedel. Särskilda läkemedel som amitriptylin, trazodon, doxepine och mirtazapin används vanligen för att behandla sömnlöshet på grund av deras lugnande effekt. Men dessa läkemedel kan förvärra sömnstörningar när de används på lång sikt.
  4. Antihistaminer. Det bästa med dessa sovande hjälpmedel är att du kan köpa dem över disk. Men frekvent användning av dessa läkemedel kan försvaga deras effekter, som sedan kan leda dig till ökad dos. Utsättningssymtom kan vara svårt också.
  5. Andra sömnmedel. Läkemedel som melatonin och atypiska antipsykotika används för sömnlöshet också. Det finns också örter som cannabis, valeriana, lavendel, kamomill och humle som används för att behandla sömnlöshet.

Det är bäst att du konsulterar läkare och har mer information innan du tar något kemiskt sova hjälpmedel.

Drugless behandlingar för sömnlöshet. Använda drugless behandlingar kommer att vara ditt bästa val om du inte vill drabbas av biverkningar.

Det börjar bli sent och du kan inte sova igen. Icke-bensodiazepin läkemedel.
Det börjar bli sent och du kan inte sova igen. Icke-bensodiazepin läkemedel.
  1. Genomgår kognitiv terapi är ett bra sätt att starta andra sömnlöshet behandlingar. Med detta kan din sömnstörningar behandlas genom att ge dig fakta om sömnlöshet missuppfattningar. Du får lära dig varför populära föreställningar om sömnlöshet är helt enkelt missuppfattningar. Detta kommer bara att vara en piece of cake om du är öppen. Du kan läsa några artiklar eller annan information om orsakerna till sömnlöshet missuppfattningar.
  2. Ändra din sömn hygien är en bra behandling för sömnlöshet också. Börja med dina personliga vanor för att uppnå detta. Till exempel kan du undvika att ta en tupplur under dagen, dricka koffeinhaltiga produkter med alkohol 4 timmar innan sova och äta kryddig och söt mat.
  3. Andra sömn tips kan hjälpa dig att sova bättre också. Utövar främjar regelbundet bättre kropp funktion som kan hjälpa dig att sova bättre. En populär övning för sömnlöshet är yoga. Det finns särskilda yogaklasser för personer som lider sömnlöshet. Inte bara din fysiska, utan också din mentala tillstånd kommer att utövas och avslappnad genom yoga.
  4. En annan av de många effektiva sömn tips är att ha en bekväm sovande miljö. Enkla saker som minimerat buller, dimmer ljus och fastare madrass är ditt sätt att sova bättre.

Tro aldrig av sömnlöshet som en enkel sömnstörning. Din fysiska och psykiska hälsa kan vara i riskzonen utan tillräckligt med sömn. Så tidigt som i dag, utveckla din känsla av vilja att bota din sömnlöshet.