E2k

Hur att borsta tänderna med Sonicare

Det är viktigt att ha god personlig hygien

Det är viktigt att ha god personlig hygien. Hålla våra kroppar rena är ett steg mot att bli frisk. Numera kan vi använda olika typer av tandborstar som hjälper oss att upprätthålla en god munhygien. En av de mest avancerade tandborstar som är tillgängliga på marknaden idag är den elektriska tandborsten. En elektrisk tandborste som du kan köpa är Sonicare som utvecklats av Philips.

Du kan köpa Sonicare från den officiella webbplatsen på sonicare.com . Det är ganska lätt att använda denna tandborste. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna nedan:

1. Förberedelser. Innan borsta tänderna, måste du se till att alla dina tänder har tandkräm. För att göra detta, få en liten mängd tandkräm på fingret och spred det över dina tänder. Nu pressa lite tandkräm på borsten i Sonicare.

Hur att borsta tänderna med sonicare. Det är viktigt att ha god personlig hygien.
Hur att borsta tänderna med sonicare. Det är viktigt att ha god personlig hygien.

2. Borsta tänderna. När du är redo, sätta fingret lätt på knappen på tandborsten, men tryck inte det ännu. Sätt huvudet på tandborsten i munnen innan du trycker på knappen så att tandkrämen inte splatter när du slår på den. Tandborsten börjar vibrera.

Börja borsta på ena sidan av munnen och arbeta mot den andra sidan

Börja borsta på ena sidan av munnen och arbeta mot den andra sidan. Gör detta i en cirkelrörelse att se till att du borstar över dina tänder och tandkött. Efter att ha gjort framsidan av dina tänder, placera tandborsten på baksidan och arbeta dig mot den andra sidan. Gör detta tills borsten slutar pulsera. Sonicare slutar pulsera på runt 1:58 och en halv minut. Om du redan gjort borsta men Sonicare fortfarande pulserande, kan du trycka bara på knappen igen för att få den att sluta.

3. Ladda din Sonicare. När du är klar borsta tänderna, bara tillbaka tandborste till basen som medföljde. Basen fungerar också som laddare för elektriska tandborsten. Se till att du håller din Sonicare debiteras hela tiden så att du inte behöver vänta på att ladda innan du borstar tänderna.

Börja borsta på ena sidan av munnen och arbeta mot den andra sidan.
Börja borsta på ena sidan av munnen och arbeta mot den andra sidan.

Dessa är de enkla stegen för hur du kan använda Sonicare eltandborste att borsta tänderna. Om du är ny på denna teknik, kan det vara svårt i början att borsta tänderna på grund av pulserande på tandborsten. Efter några dagar för att använda tandborsten, kommer du vänjer känslan att det ger dig. Var noga med att ändra huvudet på din Sonicare efter cirka tre månader. Du kan köpa huvuden för tandborsten på den officiella hemsidan. Du kan också hitta andra kroppsvårdsprodukter från Philips, som rakapparat, skägg trimmer och sonisk tandborste. Några av de tillbehör som finns tillgängliga på webbplatsen är skären och huvuden borste.

För att få bästa munhygien, måste du besöka din tandläkare minst en gång var sjätte månad så att du kan ha en allmän rengöring av dina tänder och tandkött. Även om du borstar tänderna varje dag, kan det fortfarande finnas en del bakterier, plack och tandsten i tänderna.