E2k

Hur relactate eller inducera amning så att du kan amma

Amning är alltid det bästa sättet att mata barn

Amning är alltid det bästa sättet att mata barn. Men inte alla barn är lyckliga nog att ha mödrar som kan producera tillräckligt med mjölk att ge sitt dagliga utfodring krav. Vissa mammor producerar aldrig någon alls. Vissa mammor slutade amma till förmån för mjölk formler. Om du har svårt att producera mjölk, kan du framkalla amning, som i de flesta fall kan faktiskt producera mjölk i brösten så att du kan amma. Om du väljer att relactate eller förmå amning, måste du vara extra patienten eftersom processen kan ta lång tid.

Hur relactate eller inducera amning så att du kan amma. Söka hjälp av en amning konsult.
Hur relactate eller inducera amning så att du kan amma. Söka hjälp av en amning konsult.

Söka hjälp av en amning konsult. En bra amning konsult kan hjälpa dig och kommer även övervaka dig noga under processen relactation eller inducerande amning. Din amning konsult kan ge dig råd om de olika alternativ som du har att lyckas, liksom verktyg och utrustning. Till exempel kan din amning konsult föreslår att du använder en bröstpump. Han eller hon kommer att hjälpa dig att lära dig hur man använder en, samt föreslå en optimal tidsplan för pumpning. Din amning konsult kan också ordinera mediciner och kosttillskott som du behöver.

Överväg att använda en extra omvårdnad system (SNS). Många kvinnor har rapporterat höga framgång med SNS-metoden. Speciellt om du har ammade barnet under den senaste tiden, kan SNS tekniken stimulerar enkelt din kropp att börja producera mjölk igen. SNS-kit levereras med hjälp instruktioner för användning och du kan få hjälp av din amning konsult för sådana frågor som hur man monterar grej, hur man bär systemet och hur att låsa barnet på den.

Kombinera din användning av SNS med användning av en hög kvalitet bröstpump. Tillsammans med SNS, kan din användning av en bröstpump accelerera avsevärt din relactation, särskilt om du aldrig har provat amning innan eller om du föda ditt barn fyra månader tidigare. Din amning konsult kommer att informera dig om de bästa pumpning schema, men i de flesta fall måste du dra mjölk (eller pumpa brösten) om 8 till 12 gånger om dagen (dvs en gång var 2-3 timmar).

Spara din mjölk. Varje gång du pumpa dina bröst

Amning är alltid det bästa sättet att mata barn. Överväg att använda en extra omvårdnad system (SNS).
Amning är alltid det bästa sättet att mata barn. Överväg att använda en extra omvårdnad system (SNS).

Spara din mjölk. Varje gång du pumpa dina bröst, även om de producerar mycket lite mjölk, spara varje droppe. Förvara din uppsamlade mjölken i sterila flaskor och hålla dem i kylskåpet. Se till att mjölken konsumeras inom 24 timmar efter att du har samlat det. Mata bebisen med bröstmjölk med SNS först, och sedan följa upp med bröstmjölksersättning om beloppet är otillräckligt.

Prova växtbaserade kosttillskott och / eller receptbelagda läkemedel. Din amning konsult kommer att kunna hjälpa dig att välja vilka tillägg eller medicinering för att ta. Aldrig själv föreskriver. Det är alltid ett säkert val att rådgöra med din fråga amning konsult piller och kosttillskott som du tar. Vissa läkemedel, såsom Reglan, ökar din mjölkproduktion, men kan vara skadligt om det används under en längre tid.

Utfodring sin spädbarn är en av de glädjeämnen moderskap. Men inte producerar tillräckligt med mjölk för att föda barnet inte ska ses som en brist, utan du kan se det som en möjlighet att knyta an till ditt barn och en utmaning att fortsätta att ge till ditt barn.