E2k

Hur du gör din omsorg Premium avdragsgill

Långsiktig vård är inte bara för äldre

Långsiktig vård är inte bara för äldre. Det kan också behövas av någon som hade en olycka och kommer att kräva en lång period av rehabilitering. Någon med funktionshinder eller kronisk sjukdom, även om unga också behöva långvård. Långsiktig vård inte bara omfattar medicinsk och omvårdnad. Den innehåller all den hjälp som du kan behöva om funktionshinder eller kronisk sjukdom. Vårdhem, at-home vård och assisterad anläggningar levande finns för långtidsvård.

Köpa långtidsvård försäkring uppmuntras av varje stat att uppmana medborgarna att ta ansvar för sina medicinska och ammande vårdbehov vid behov genom att erbjuda flera skattelättnader. HIPAA eller Health Insurance Bärbarhet och Accountability Act från 1996 anges att kvalificerade långvård försäkring kan behandlas som en hälso-eller olycksfallsförsäkring. Detta innebär att din långtidsvård premie och sjukvårdskostnader, inklusive dina out-of-utlägg, kan ingå som avdrag när du lämnar in din självdeklaration, så länge de uppfyller den federala skattelagen krav.

Hur du gör din omsorg premium avdragsgill. Kontrollera att din långvård försäkring är kvalificerad för skatteavdrag.
Hur du gör din omsorg premium avdragsgill. Kontrollera att din långvård försäkring är kvalificerad för skatteavdrag.
  1. Om du specificera dina skatteavdrag, som anges i skattelagstiftningen, kan dina kostnader för läkarvård för långvård vara avdragsgilla om 7,5 procent av justerat bruttoinkomst, inklusive Medigap försäkringspremier, överskrids. Den långvård försäkringspremie avdrag bestäms av den försäkrades ålder.
  2. Om du är en köpa en långsiktig politik vårdförsäkring för dina föräldrar, har du inte rätt att inkludera det i din specificerade skatteavdrag.
  3. Eftersom många stater erbjuder skattelättnader för de som kommer att köpa långsiktig politik vårdförsäkring, är det bäst för dig att kontrollera dina egna statens politik för de mest aktuella.
  4. Varje stat har särskilda krav innan du kan kvalificera sig för skatteavdrag. Du måste kolla med en skatt konsult på dessa krav.
  5. Kontrollera att din långvård försäkring är kvalificerad för skatteavdrag. National Association of Insurance kommissionärer har riktlinjer som långsiktig vård försäkringar måste följa, såsom konsument alternativ för inflationen och icke-förverkande funktioner skydd. En konsument å andra sidan kan välja att inte köpa nämnda funktioner.
  6. Long Term Care politik som har köpts före 1 januari 1997 kan betraktas som kvalificerade så länge som din statliga försäkringar kommissarie där den politik såldes har godkänt dem, särskilt för dem enskilt långsiktig vård försäkring. Du bör kontrollera med din försäkringsmäklare och / eller statliga socialförsäkringssystemet kommissionens kontor där försäkringen såldes eller köptes.
  7. För en enskild skattebetalare kan avdraget för dig, för din make och dina skatter anhöriga, inklusive föräldrar som är beroende av dig. Om du är egenföretagare, kan din långvård försäkringspremie behandlas som ett avdrag så länge du gjort en nettovinst. I det här fallet, dina sjukvårdskostnader behöver inte överstiga 7,5 procent taket.
  8. Avdraget begränsas av din ålder i slutet av året, även om gränserna justeras årligen för att klara inflationen.
  9. För året 2010, det tillåtna avdrag varierar från 250€ för åldersgruppen 40 eller under till 3070€ för åldersgruppen 71 år eller äldre.

Långsiktig vård försäkring kan vara komplicerat det är därför bättre att kontrollera om er politik är kvalificerad. Kontrollera med din statens försäkringsprovisioner, eller rådfråga en kvalificerad försäkringsmäklare. För mer information kan du logga in på National Association of Insurance kommissionärer hemsida.