E2k

Hur naturligt behandla myom

Myom är godartade tumörer som förekommer ofta hos kvinnor

Myom är godartade tumörer som förekommer ofta hos kvinnor. Myom är sällan något att oroa sig, men det kommer också att vara en god idé att bli av med myom att förhindra eventuella komplikationer. Även om du inte behöver ha dem avlägsnas kirurgiskt, det finns naturliga sätt att ta bort dessa myom. Följ stegen för att kunna behandla din myom naturligt.

Hur naturligt behandla myom. Ta lite fiskolja eller linfröolja.
Hur naturligt behandla myom. Ta lite fiskolja eller linfröolja.
  • Ta lite fiskolja eller linfröolja. Fiskolja eller linfröolja är viktiga i kosten, eftersom den innehåller några viktiga fettsyror som stöd i att minska inflammation i myom. 2 matskedar av fiskolja eller linfröolja dagligen kommer att vara tillräckligt för att komplettera din kost. Du kan också ta en matsked Evening Primrose eller gurkört olja om du föredrar en mer växtbaserade smak. Dessa oljor har GLA, som också hjälper till att minska inflammation i muskelknutor.
  • Ta maskros rot. De kommer också att hjälpa. När du tar stora måltider, se till att ta 300 mg maskros rot för att förbättra möjligheterna för levern att avgifta. Maskros rot stöd i matsmältningen och bör tas efter varje måltid. Detta rensar gifter från kroppen, vilket kan bidra till att hetsa mer av dina myom.
  • Öka ditt intag vitamin E. Du bör ta minst 800 IE av vitamin E dagligen för att öka effektiviteten i din östrogen ämnesomsättning. Hålla dina östrogennivåer friska också minskar inflammation, som hjälper att eliminera de myom.
  • Håll din kost organiskt. Gifter och bekämpningsmedel sägs vara orsaken till utvecklingen av myom. Det är därför du ska ändra din kost för att minska förekomsten av bekämpningsmedel och andra artificiella element. Fler och fler människor ser värdet av att ha en organisk diet, så det är inte alltför svårt att hitta ekologiska produkter i snabbköpet dessa dagar. Även om dessa kan vara lite dyrare än vanligt, med en organisk diet är värt det så att du kan förhindra mer myom från att utvecklas.
  • Ha alltid vissa frukter och grönsaker. Du ska kunna anpassa din livsstil och din kost för att göra det hälsosammare. Det skulle innebära att öka ditt intag av frukt och grönsaker. Du kan byta ha dessa per måltid, men det är viktigt att du har minst en typ av frukt eller grönsak hela tiden. Detta kommer inte bara hjälpa dig att få dina myom botas, men det kan hålla dig frisk över alla också. Du bör undvika bearbetade och härdade kött också.
  • Motion är nyckeln. Om du vill ha en frisk kropp, är motion ett bra sätt att hålla sig passa. Att få blod igång och svett flödar hjälper släppa mer gifter från kroppen och hålla din ämnesomsättning och nivåer östrogen frisk.

Om du vill ha din myom bort

Om du vill ha din myom bort, kan du också överväga genomgår kirurgi. Rådgör med din läkare i de olika sätt som du kan behandla din myom. Även godartade, få dem bort är också en bra idé så att du inte behöver oroa dig för komplikationer.