E2k

Hur du kan hjälpa din allergi - benägna barn gå till barnomsorg

Om ditt barn har fått diagnosen allergi

Om ditt barn har fått diagnosen allergi, låt det inte stoppa honom från att ha en normal och levande barndom. Du kommer att behöva göra justeringar som en familj för att hans hälsa. När det är dags för ditt barn att gå till dagis, måste du ta några försiktighetsåtgärder. De flesta barn och sjukvårdspersonal är medvetna om ökningen av allergier bland barn så det kommer inte komma som en chock för dem.

Hur du kan hjälpa din allergi - benägna barn gå till barnomsorg. Hitta en leverantör barnomsorg du är bekväm med.
Hur du kan hjälpa din allergi - benägna barn gå till barnomsorg. Hitta en leverantör barnomsorg du är bekväm med.

Du måste förbereda din leverantör barnomsorg. Här är hur.

  1. Hitta en leverantör barnomsorg du är bekväm med. Propagera för den där ditt barns personlighet kommer att trivas. Du kan vara mer bekväm med en leverantör som har erfarenhet av att hantera barn med allergier. Det är upp till dig och ditt barn att avgöra vad som fungerar. Vara uppriktig om ditt barns allergier. Fråga vad är deras protokoll för att hantera en allergi attack. Se till att de har första hjälpen-utrustning.
  2. Kontrollera renhet av anläggningen. Fråga vilka produkter som används vid rengöring och desinfektion och hur ofta (bör vara varje dag). Sandlådan ska täckas när de inte används och leksaker bör saneras och förvaras i slutna behållare. Om ditt barn har en reaktion på de starka kemiska rengöringsmedel, kan du föreslå mildare, mer naturliga alternativ. Erbjud en initial försörjning om möjligt hjälpa anläggningen vara mer tillmötesgående för ditt barn.
  3. Fråga om det finns husdjur eller djur i anläggningen. Katt eller hund päls är en stor allergen för vissa barn. Även om området är sugits och djuret placeras någon annanstans under timmar barnomsorg, kan det vara säkrare att hitta en annan anläggning.
  4. När du har valt en leverantör, måste du ange en lista över kända allergener. Vanligaste är pollen, päls, krita damm, nötter, vete, mejeriprodukter, ägg och skaldjur. Om ditt barn har en allergi mot vissa mediciner måste du inkludera den i listan också.
  5. Lämna akut medicinering på plats och din bästa kontaktnummer. Också ge din barnläkare telefonnummer. Tänk på att om EpiPen ges till ditt barn, kommer han måste föras till akuten omedelbart.
  6. Lär ditt barn att frivilligt information om sina allergier. Till exempel, när de erbjuds mat, måste han att fråga om det finns mejeriprodukter och ägg i det (om han är allergisk), särskilt om vårdgivare glömmer. Träna honom att vara vaksamma om sin egen hälsa.
  7. Ta din egen tilltugg. Om det finns en matning program i anläggningen, kan du gå förbi det eftersom du inte alltid kan garantera de ingredienser som använts är inte allergener för ditt barn. Även om livsmedel inte har dina angivna ingredienserna, kan det har upprättats på en yta när andra allergener är närvarande. Om någon har en födelsedag och du vet tårta och glass kommer att serveras, pack mejeriprodukter gratis alternativ för dig barn så att han kan fortfarande delta i festligheterna.
  8. Ta med egna anti allergen sängkläder. Om det finns naptime, använda egna sängkläder. Dammkvalster och allergen skydd ark är lätt tillgängliga hemma-butiker, och även Target och Walmart.
  9. Håll dina barn inomhus när pollen räkna är hög och har dem erbjuda honom en alternativ aktivitet.

Tänk på att du inte kan skydda ditt barn från allt och det kan finnas vissa situationer utanför din kontroll. Ha en öppen linje för kommunikation med ditt barn vårdgivare. Det kommer att ta lagarbete för att ditt barns hälsa och din sinnesfrid.