E2k

Hur du tar ett minnestest

Om du kommer att få ett minnestest, bör du ta det eftersom du håller med förutsättningen att din förlust av personlig minne är verklig. Innebörden är naturligtvis att om du påstår att drabbas av personlig minne eftersom du inte vill bli tillfrågad personliga frågor som är stötande eller som orsakar dig sorg, bör du inte gå med den personliga minnestest.

Den personliga minne är inte ett lögndetektor

Hur du tar ett minnestest. Den personliga minne är inte ett lögndetektor.
Hur du tar ett minnestest. Den personliga minne är inte ett lögndetektor.

Den personliga minne är inte ett lögndetektor. Du kan inte anklagas för att medvetet glömma personlig kunskap om dina vänner, släktingar eller händelser i ditt eget liv. Du kan anklagas för simulering, vilket är en term som innebär att du fejkar en sjukdom för dina egna personliga skäl. Oavsett dina skäl, kan du vägra att ta ett personligt minne test om du vill. Om du håller med testning av din personliga minne, finns det inget sätt att du kan förbereda sig för testet på personlig minne. Du vill inte att besöka släktingar som kan berätta om de områden i ditt liv som du har glömt.

Du bör ta en personlig minnestest genom att försöka få en god natts sömn och med en måltid innan du går för testet. Du vill vara så framåt i dina svar som du kan. Dina svar ska vara spontan, eftersom de kommer att baseras på frågor om ditt privatliv. Om någon har coachat dig eller försökt att förbereda dig för att ta ett prov på personlig minne, de är inte etiskt.

Många gånger efter trauma mot huvudet

Många gånger efter trauma mot huvudet, kommer människor att förlora deras minne. De minnen som går förlorade kan vara från en del av ditt privatliv eller du kan förlora alla dina minnen och ha total irreversibel minnesförlust. Om du var traumatiserade till följd av en olycka, kan din minnesförlust utmanas av personer som är rädda att du kan ha en stämningsansökan mot dem. Därför, om dessa är skälen till varför du går med på att ta ett prov på personligt minne bör du ta någon med dig gillar en advokat eller en vän. Samhället är vad det är de flesta som ser någon offer minnesförlust kommer att försöka dra nytta av offret. Det är inte en underdrift.

Många gånger efter trauma mot huvudet.
Många gånger efter trauma mot huvudet.

Om du tar ett test på personlig minne eftersom du arresteras och kan inte komma ihåg vem du är eller var du kom ifrån, bör du begära att få en advokat närvarande eller att rådgöra med en advokat. Dina rättigheter medan ett offer för minnesförlust inte kan skyddas eftersom du har inget minne av ditt förflutna och din trovärdighet om din senaste minne kan ifrågasättas. Å andra sidan, om du inte är i någon rättslig problem och kommer att testas av en terapeut eller en vän, kan du förbereda dig för din test på personlig minne genom att försöka olika avslappningsövningar.

Dessa tips om avkoppling, bromsa din andedräkt medvetet tar ett varmt bad, stänga av tv och radio, är till hjälp. Du kan inte göra något mer än att göra ditt bästa och när ställde frågor som kommer att testa din återkallande av numren i rätt ordning, inte kritisera inte dig själv för att inte kunna svara korrekt.