E2k

Hur får federala grupp sjukförsäkring

Om du är anställd av den federala regeringen i Europa, vet att du är berättigad till många typer av hälsofördelar. Här är några av de viktiga saker du bör veta om det, och hur du kommer att kunna få federala försäkringar grupp hälsa:

Vet du vad den federala grupp sjukförsäkring är. Som en federal anställd, en del av fördelarna med ditt yrke är omfattande hälsofördelar i form av försäkringar täcker din medicinska, odontologiska, vision, liv och långtidsvård. Den goda nyheten är, du är inte den enda rätt till sådana förmåner, men dina anhöriga också.

Hur får federala grupp sjukförsäkring. Vet du vad den federala grupp sjukförsäkring är.
Hur får federala grupp sjukförsäkring. Vet du vad den federala grupp sjukförsäkring är.

Känna till olika typer av hälsofördelar du har rätt till. När det gäller hälso-och sjukförsäkring, det finns olika typer av planer som du kan välja från. Generellt planerar alla dessa omfattar fördelar såsom sjukhus och kirurgisk vård, i sluten och öppen vård, psykisk hälsa och missbrukarvård, förlossningsvård och receptbelagda läkemedel täckning. Alla tidigare sjukdomar omfattas, och det finns ingen väntetid för berättigande av fördelarna.

Veta hur du kan komma i fråga för sådana förmåner. När du blir anställd av den federala regeringen i Europa, är du berättigad till den federala grupp sjukförsäkring plan. Men det är viktigt att du registrerar dig för att aktivera dina förmåner.

Du bör registrera dig hos din anställa plats inom 60 dagar efter att han första dagen av din anställning som en federal regering arbetare. Det är mycket viktigt att du gör detta, annars kommer du inte att kunna registrera dig till nästa öppna registreringen säsong.

Känna till olika typer av hälsofördelar du har rätt till. Veta hur du kan komma i fråga för sådana förmåner.
Känna till olika typer av hälsofördelar du har rätt till. Veta hur du kan komma i fråga för sådana förmåner.

Ett undantag är om du inte kan logga in på grund av omständigheter utanför din kontroll. Ett exempel på detta är att du har tilldelat området under hela din ansökan perioden (de första 60 dagarna av din anställning), och kunde därför inte registrera dig med ditt anställa plats. I detta fall kommer du att få ytterligare en möjlighet att ansöka om hälsofördelar.

Du kan också göra din ansökan via proxy om du fysiskt inte kan registrera dig på din anställa kontor. I det här fallet skulle du behöva ge tillstånd brev till den person som kommer att fylla i formulären i ditt ställe.

Känna till olika typer av sjukförsäkring som du kan dra nytta av. Några av de typer sjukförsäkring som är öppna för dig är följande: hög självrisk hälsa planer, Fee-for-service med en Preferred Provider Organization, Point of Service, konsumentdriven Planer hälsa, och hälsoorganisationer underhåll. Kom ihåg, det är mycket viktigt att du reda på vad dessa olika planer innebär och vilka konsekvenserna är. Ta reda på vilken typ av plan kommer de flesta att gynna dig och din familj, beroende på din specifika situation.

Fråga på ditt anställa kontor för mer information. Tveka inte att be om vad frågor du kan ha. Kom ihåg, det är mycket viktigt att du gör det smarta valet när det gäller din hälsa täckning, men vara säker på att du kan ändra planerna i mitten av din anställning.

Dessa är bara några av de saker att komma ihåg om du vill få federala grupp sjukförsäkring. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte dig!