E2k

Hur får sjukförsäkring

Dagens livsstil

Dagens livsstil, full av stress och ohälsosam mat-sätta individer i riskzonen för olika sjukdomar som kan drabba helst. Medicinska räkningar är allvarligt dyra och med att du verkligen behöver något som täcker det åt dig. Att få sjukförsäkring är mycket viktigt. Dessa instruktioner kan hjälpa dig att få din sjukförsäkring lättare.

Hur får sjukförsäkring. Du kan också välja att betala en avgift-for-service-planen.
Hur får sjukförsäkring. Du kan också välja att betala en avgift-for-service-planen.
  • Om du är anställd, de flesta arbetsgivare erbjuder sjukförsäkring till sina anställda. Detta är en stor chans för dig att skriva på sjukförsäkringen erbjuds av dig sällskap eftersom det skulle vara det enklaste alternativet för dig. Å andra sidan, om du är egenföretagare eller din arbetsgivare inte ger för det, då måste man leta efter din egen sjukförsäkring. Om du har avslutats, granska täckning genom Konsoliderad Omnibus Reconciliation Act från 1985 (COBRA) eftersom detta kan hjälpa dig att förlänga din täckning i 18 månader från din separation datum, men du måste då betala premien.
  • Om du har svårt att hitta den bästa leverantören sjukförsäkring, kan du hyra en mäklare sjukförsäkring för att hjälpa dig. Din hälsa försäkringsmäklare hjälper dig att utvärdera planer och kostnader för din sjukförsäkring innan du skriver på.
  • Du kan också välja att betala en avgift-for-service-planen. Fördelen med denna plan är att du kan gå till någon läkare föredrar att se. Dock är nackdelen här är att om din läkare eller läkare debitera dig mer än den vanliga avgiften, är du skyldig att betala för vården ytterligare.
  • Ett annat alternativ du kan göra är att leta efter försäkringsbolag som erbjuder förvaltas-vård-planen. Till skillnad från fee-for-service-planen, behöver du inte någon kontroll på vilken läkare du kommer att se att den hanterade-vård-planen kommer att vara det som kommer att etablera läkare du kommer att få se. Eftersom detta är fallet, är förseningar ofta uppstår. Innan enas och signering på planen, måste du kontrollera vilken typ av förseningar du kommer att ställas inför genom att fråga en läkare som i planen.
  • Olika försäkringar har olika nivåer av medicin täckning. Med detta försök att utvärdera recept täckning från olika planer. Flera planer ger vanligtvis en lista över läkemedel och recept som har samarbete betala. Du kan leta efter drogen att du tar i listan om det är tillgängligt för de läkemedel som inte är skrivna i listan har högre samarbete betala. Dessutom måste du också kontrollera eventuella begränsningar av mängden nya läkemedel och påfyllnad på läkemedlet.
  • Samma med medicin täckning, bör du kontrollera även planens lista över önskade läkare och läkare. Om du har hittat en plan listar de flesta av dina läkare, sedan kvittera i. Du kan kontrollera planens leverantör lista över deras hemsida.

För människor som söker sjukförsäkring, måste du överväga några faktorer innan du skriver på en viss plan. Du måste kontrollera sina kvalifikationer, förmåner och hur rimligt det är för dig att gå för det.