E2k

Hur gå ner i vikt dans

Gå ner i vikt behöver inte alltid vara en svår uppgift

Gå ner i vikt behöver inte alltid vara en svår uppgift. Precis som utövar i allmänhet kan monteras i din dagliga aktiviteter, så kan viktminskning. Ett av de enklaste sätten att kombinera nöje och fritid med viktminskning är genom att dansa. Om du har vänner som är professionella dansare, en av de första sakerna du kommer att märka är att de har vackra kroppar. Detta är inte bara en förutsättning för att en dansare. Istället är det faktiskt ett resultat av dans själv. Här är några sätt att dansa din flab bort.

Hur gå ner i vikt dans. Gå ner i vikt behöver inte alltid vara en svår uppgift.
Hur gå ner i vikt dans. Gå ner i vikt behöver inte alltid vara en svår uppgift.
  1. Magdans. Från Beyonce till Shakira har magdans vuxit i popularitet. Denna typ av dans, dock inte bara sexig och förtrollande men är också ett mycket bra sätt att gå ner i vikt. Magdans är mycket mer komplicerat än de flesta tror. För att få magmusklerna att röra sig i de flytande rörelser behövs i magdans, många muskler i underkroppen, höfter och rygg behöver flytta och utöva ansträngning. Även låren måste anstränga för att framgångsrikt bedriva magdans. På grund av detta, är många kalorier bränns på vägen. Om din mage, höfter och lår är problemområden är magdans också en av de bästa alternativen till att göra crunches, knäböj och sit ups.
  2. Tae Bo. Tae Bo är ett träningsprogram som kombinerar både grundläggande militära övningar med dans och musik. På grund av detta har Tae Bo fått en massiv efter runt om i landet och på många andra områden runt om i världen. Idag finns det hundratals Tae Bo instruktionsfilmer som du bara behöver ansluta till DVD-spelaren. Spela skivor och följ stegen när du flyttar till rytmen. Vissa Tae Bo drag är mer avancerade än andra, och kan även kräva lätta enheter. Tae Bo också skapas som holistisk fitness motion, vilket innebär att den kan användas av nybörjare i viktminskning till dem som redan har gått ner i vikt och arbetar på att definiera musklerna i kroppen.
  3. Cheer dans. Även i ditt eget vardagsrum, det finns någon som kan använda lite mod, särskilt när förlora vikt. Cheer dans är ett roligt sätt att röra sig och dansa gå ner i vikt. Ännu bättre, de rörelser är mycket ansträngande och är bra för snabb kalori borttagning. Även komplexa rörelser i cheer dans kan endast göras av patruller, det finns gott om andra rörelser som du kan göra allt själv. De slår används i cheer ledande danser är också mycket smittsamt och kan vara ett bra sätt att börja dagen. Du kan också förbättra några av stegen genom att lägga i annan utrustning såsom en hälso boll som kan göra de rörelser mycket svårare - även om du dansar själv.

Oavsett dans du väljer att förbättra din kropp och gå ner i vikt, kom ihåg att du bör komplettera programmet dans övning med rätt kost och diet. Med dessa i åtanke, komma i form nog att bära magen dansare kostym eller cheer ledarens mini kjol kan göras, samtidigt ha roligt.