E2k

Hur gå ner i vikt efter martini diet

Martini kost är en typ av kost som inte begränsar dig från att äta den mat som du gillar, så länge de är gjorda av naturliga ingredienser. Kosten kallas som sådan på grund av den del av den mat du äter ska passa i en martini glas. Om du vill prova denna diet för viktminskning följer tips som ges nedan.

Hur gå ner i vikt efter martini diet. Använda martini glas.
Hur gå ner i vikt efter martini diet. Använda martini glas.
  • Använda martini glas. För martini diet, måste du bara konsumera hög kvalitet och naturliga livsmedel. Undvik att äta bearbetade livsmedel eftersom de inte är bra för kroppen, särskilt om du försöker gå ner i vikt. Regeln för denna diet är att du kan ha något som du gillar, så länge som delen kan passa i en vanlig martini glas. Standarden storlek för Martiniglas kan bära bara 3 gram. När du mäter din måltid, bör maten inte gå högre än kanten av glaset.
  • När man äter ute. När du äter ute på restauranger, kan du inte styra den del som de tjänar till dig. För att följa regeln om Martini kost bör du konsumera endast en tredjedel av den del som serveras till dig. Du kan ta hem resten av måltiden så att du kan äta det för en annan måltid. Du kan hoppa över att äta helt och hållet om du tycker att det är svårt att begränsa sig när de ställs inför läckra måltider.
  • Elegans är nyckeln. Annan regel för martini kost är att förbli elegant. Den term som används för detta är "mat snobb". Eftersom du kommer att vara ett livsmedel snobb från och med nu bör du begränsa dig från att äta mellanmål mellan måltiderna, eftersom detta inte anses eleganta. Martini kost begränsar också öken och alkoholintag.
  • Motionera regelbundet. Ingen diet kommer att vara lika effektiva utan motion. Martini kost rekommenderar också graciösa aktiviteter som en form av motion. Några av de övningar som du kan engagera sig i är balett, yoga, pilates, simning eller skridskoåkning. Jennifer Sander, författaren till martini diet program föreslår också sex som en form av motion.
  • Andra rekommendationer. Även om Martini kosten strikt följer mäta din mat i en martini glas, ska du inte göra detta kommer alla livsmedel som du kommer att äta. Du kan bara använda martini glas för hög kalori mat. Om du ska äta frukt och grönsaker, behöver du inte använda martini glas eftersom de är lågt kaloriinnehåll livsmedel.

Dessa är några av de tips som du kan följa om du vill gå ner i vikt genom att följa Martini kost. Det kan vara svårt för dig att följa reglerna för kosten först men det blir lättare för dig när du vänjer det. Om du vill lära dig mer om martini diet, kan du köpa boken Martini Diet: Den njutningslysten sätt att en tunnare, mer fantastiska du Jennifer Sander!. Du kan leta efter det i din lokala bokhandel eller beställa den på nätet.