E2k

Hur gå ner i vikt med C - vitamin

Som en klassisk modeaccessoar är C-vitamin alltid på modet

Som en klassisk modeaccessoar är C-vitamin alltid på modet. På grund av en ständigt växande lista av förmåner detta näringsämne ger, har det blivit en nödvändighet för hälsan buffs. Lägga till listan är förmågan av C-vitamin-rika kost för att öka reduktionen av kroppsliga fett. En hög dos förbättrar kroppens kalori-förbränning prestanda, vilket gör mer betydande effekter än mindre C-vitamin intag. Taget från en studie som utförts av Arizona State University Institutionen för näringslära, föreslår den resulterande faktum att du har att chomp på frukt och grönsaker oftare. För att göra det, här är speciella matvanor du kan följa.

Hur gå ner i vikt med C - vitamin. Frukt och grönsaker.
Hur gå ner i vikt med C - vitamin. Frukt och grönsaker.
  • Frukt och grönsaker. Inget slår att få rätt kost från primär och organiska, källor. Sjuttiofem mg C-vitamin finns i en apelsin, och 1/3 av denna mätning du kan få från en tomat skiva. Vad sägs om att halvera en papaya och dela den till en familjemedlem eller vän? Det ger var och en av er en 95-mg dos. Jordgubbar är också en hög nivå källa, med 85 mg som finns i en kopp. En genomsnittlig kiwi ger 55 mg askorbinsyra. Intressant nog har en halv-kopp broccoli 45 mg av näringsämne. Söt röd paprika rankas högt med 141 mg i en halv kopp. Och så vidare, vilket innebär att du har fler alternativ än vad du kan äta på en dag.
  • Raw är bra. Flesta av de näringsämnen som finns i frukt och grönsaker går förlorade till kokvattnet. Det är för att värmen bryter ner dem redan innan de kommer in i ditt system. Det är cirka 60% av C-vitamin, om du vill ha en exakt rapport. Med tanke på kroppens behov av detta näringsämne, måste du ta råa frukter och grönsaker oftare. Om du behöver laga, inte drunkna din mat i vatten.
  • C-vitamin tillskott. Den angivna dagliga intaget för en individs intag av vitamin C varierar inom 70-90 mg. Aktuella studier har skjutit det högre och uppgick till 1000 mg varje dag. Skillnaden är helt signifikant. Detta kan vara den direkta effekten av resultaten avslöjar de ytterligare fördelarna med vitamin C. Detta är där kosttillskott spelar in. Dessa over-the-counter kapslar, Chewables och tabletter arbetar med primära källor att skjuta upp kroppens nivåer askorbinsyra. Ta dem 2-3 gånger om dagen före måltid.
  • Balanserad kost. C-vitamin är inte ensam källa för fett eliminering i kroppen. Det spelar en roll, men den kan aldrig ge önskat resultat utan att det är en del av en balanserad kost. Var uppmärksam på uppsättningen av näringsämnen du tar in och göra en insats för att utöva dagligen. Denna disciplin har visat effektivt för att hjälpa dig att kasta onödiga pounds. Par som med dagligt intag av C-vitamin och du kommer att gå ner i vikt effektivt också.

Självfallet är C-vitamin intag en frisk tillägg till en helt naturlig viktminskning programmet. Det tar inte mycket plats i budgeten tabellen också. Dessutom är det väsentligt lättare att hitta och förbereda. Du bör inte få nog av det, för det är ett näringsämne som håller ger bättre alternativ, om inte strategiska sådana.