E2k

Hur hittar testikulära försök cancerbehandling

Cancer är aldrig en bra sak och testikelcancer är inget undantag

Cancer är aldrig en bra sak och testikelcancer är inget undantag. Den kan slita sönder familjer och fullständigt förstöra de människor du älskar. Det är en sjukdom som hittar ett sätt att trampa på allt du håller kärt. Långsamt suger livet ur offret och korrumperande hans kropp. Själen av en man med cancer är knappast fri från påverkan av elakartad svulst som kan tortera honom och lämna honom med psykologiska och känslomässiga sår som kanske aldrig någonsin läka.

När väl diagnosen det dock kan man välja att dö eller välja att slåss

När väl diagnosen det dock kan man välja att dö eller välja att slåss. Om det fortfarande finns tillräckligt med tid är allt hopp inte förlorat. Ge en döende man hopp och titta mirakel hända. Han kan fortfarande behandlas för cancer. Medicinsk vetenskap har sätt att behandla sjukdomen och är fortfarande komma med nya. Det är bara en fråga om att hitta testikulära försök cancerbehandling för honom att gå. Här är hur:

  1. Förbered dig på en lång resa framför oss. Behandlingar inte garanterar en fullständig återhämtning. Resan kommer att bli mödosam och mycket svårt för alla inblandade. Det är bäst att förbereda hela familjen för det. Förstå de uppoffringar som ni alla måste göra. Förbered barnen för att hantera en sjukdom ständigt plågar dem och du vad som utgör vara en lång tid. Psykologiska och känslomässiga förberedelse är lika viktigt att lära allt om själva cancern.
  2. Att veta är halva slaget. Ta reda på allt du kan om sjukdomen. Vet vad det kan betyda för din kropp och vad rättsmedel kan det vara att göra det lättare för dig. Endast ett fåtal män påverkas av detta så försök så mycket som möjligt att läsa allt om det. Och ta reda på så mycket du kan om behandlingarna.
  3. Rådgör med din läkare. Tala med din läkare om behandlingen prövningar. Be om hans professionella åsikt. Försök att få råd från så många läkare som möjligt. Snappa så mycket professionell rådgivning som möjligt eftersom de kan ge dig råd om vad du ska göra det bästa. Veta om alla behandlingar, de biverkningar och vilka nya lösningar medicinska vetenskapen har kommit fram till. Förstå alla risker och vad det betyder för dig. Be honom att förklara för dig vad prövningar du kan gå igenom och hur de går om behandlingarna. Lyssna noga på vad de säger, eftersom detta är ett mycket viktigt och avgörande beslut.
  4. Den europeiska Cancerfonden. Europeiska Cancerfonden i samarbete med Coalition of Cancer kooperativa grupper kan ge dig en matchande tjänst som hjälper dig att hitta kliniska prövningar. Fyll i din information för att hitta den behandling prövningar bäst lämpade för dig.

Återigen

Hur hittar testikulära försök cancerbehandling. Förbered dig på en lång resa framför oss.
Hur hittar testikulära försök cancerbehandling. Förbered dig på en lång resa framför oss.

Återigen, alltid komma ihåg att behandling prövningar kan vara påfrestande och smärtsamt. Ta dina mediciner i väntan på behandlingar för att starta och aldrig ge upp hoppet. Du får inte godkännas för några försök direkt men allt du behöver göra är att vänta på den rätta att följa med.