E2k

Hur man bränner fett med vikt maskiner

Äta är bärare av kalorier i kroppen

Äta är bärare av kalorier i kroppen. Ju mer du äter, desto mer kalorier du tar i. Nu är det en fråga om hur många kalorier du bränner för att motverka den mängd fett och kalorier du tar i. Så den enkla ekvationen är kalori i spridningen bör dras av kalori take-out, för att avgöra om du kommer att hålla fettet eller inte.

Ett sätt att se till att du bränner fler kalorier är att använda vikt maskiner. Använda vikt maskiner hjälper dig att hålla pulsen på en idealisk 60 till 80 procent. Här är några tips på hur man bränner fett med hjälp av vikt maskiner.

Hur man bränner fett med vikt maskiner. Nummer crunches del två.
Hur man bränner fett med vikt maskiner. Nummer crunches del två.
  • Burning verktyg. Innan du börjar bränna bort fett och kalorier att du har rätt växel för att göra just det. Du behöver redskap som vikt maskiner kalkylator och maskiner vikt. Om du har både, kan du få redo att gå ner i vikt med dem.
  • Antal crunches. På detta sätt att förlora fett, vet dina viktiga nummer är halva slaget. Börja med att få din maxpuls. Formeln för maxpuls är: 220 minus din ålder. För människor som är 30 år gammal, är deras maximala hastighet 190. För människor som är 25 år ålder, är deras maximala hastighet 195. Så vidare och så vidare.
  • Nummer crunches del två. Känna din maxpuls är inte tillräckligt. Känna den lägre delen av ditt mål hjärtfrekvens är så viktigt. För att få den lägre delen av din ideala hjärtfrekvens, multiplicera din maxpuls med 0,60. En 190 maxpuls kommer att ha en 114 låg slut hjärta. Ta del av dessa siffror. Det är bäst att du anteckna ner dem och förvara den på ett ställe där de inte kommer att vara lätt malplacerade.
  • Friska tal. Efter förvärvet din maxpuls och låg slut hjärtfrekvens, bör du identifiera även din hög slutet hjärta. Den övre delen hjärtfrekvens kan förvärvas med denna enkla ekvation: Maxpuls multiplicerat med 0,80. En 190 maxpuls kommer att ha en 152 låg slut hjärta. Liksom de andra två viktiga tal, bör den övre delen kurs också noteras och antecknade som referens.
  • Bara rätt i mitten. Nu är det dags att använda vikt maskin. Men att använda det är inte så enkelt som att få i det och lyfta bort. Nej det skulle vara dåligt. Speciellt om du riktar förlorar kalorier och fett. Det rätta sättet är att hålla dig inom din puls är målintervallet medan du arbetar i vikt maskin. För att få en klar uppfattning om du arbetar i rätt intervall, måste du göra en preliminär lyft rutin. Lyfta vikter till ett belopp som du är ok och inte driver det för mycket än. Sedan efter 15 repetitioner, kontrollera din puls för att få din puls.
  • Pulsen. För att få din puls, sätta fingrarna på toppen av en artär. För tio sekunder räkna antalet puls du får. Sedan multiplicera det belopp med sex. Om resultatet är för låg i förhållande till ditt mål ränta, öka mängden vikter. Men om den är alltför hög, minska mängden vikter. Om det är inom räckhåll, kan du använda samma vikter.

Bränna fett med hjälp av vikter är inte rocket science. Det är lätt om du vet vad du ska se upp för och hur man gör det ordentligt.