E2k

Hur man bygger en dörr monterad på chin - up bar

Vill du bygga en bastant överkropp och rygg

Vill du bygga en bastant överkropp och rygg? Följ en enkel övning rutin. Gör några hakan-ups. Chin-ups uppmana dig att använda din egen kroppsvikt för att trötta ut dina muskler och utlösa en effektiv träning svar. Utföra chin-ups är inte så komplicerat. Allt du behöver göra är att hålla starkt på en bar placerad rätt över huvudet. Dem, dra din kropp tills hakan går över ribban.

Hur man bygger en dörr monterad på chin - up bar. Ta en 5 ½-tums nippel.
Hur man bygger en dörr monterad på chin - up bar. Ta en 5 ½-tums nippel.

Om du har ett medlemskap på ett gym eller hälsoklubb, har ett antal UPS fristående set anpassade chin-up bar. Du kan komma åt dem för din rutin. Kan dock om du är en hem-kompis och besöka ett gym eller hälsoklubb är en sådan olägenhet, sedan använda en förinstallerad chin-up bar inte vara praktiskt. Men det finns ingen anledning till oro. Allt du behöver är lite uppfinningsrikedom och ett gäng av material från en närliggande järnaffär. Här är några tips på hur du kan bygga en dörr monterad på chin-up bar:

  • Skaffa en pipa. Helst bör det vara en minst 30 inches lång. Sedan skruva in två kopplingar. Kopplingarna bör vara fyra riktningar.
  • Ta en 5 ½-tums nippel. Skruva in den kopplingen. Det bör placeras i sidan, som är vänd bort dörren.
  • Skruva annat par kopplingar (45-grader) direkt på ändsidan av pull-up bar. Efter det, använd en rörtång för att fästa två ytterligare 5 ½ - tums bröstvårtor i ändarna av kopplingar (45-grader). Fortsätt genom att linda runt röret isolering och säkra allt med ständigt pålitliga silvertejp.
  • Kolla in de återstående kopplings sidor. Det är de som står inför dörren. Skruva i dem två bröstvårtor. Nipplarna bör vara minst 6 inches lång för att vara användbara. Sedan skruvas en annan koppling (90-grader) i slutet.
  • Få lite 4-tums bröstvårtor. Skruva dem på dem på 90-graders koppling ändar och sedan lägga ytterligare 90-graders koppling över 4-tums bröstvårtor. Se till att kopplingen ändar riktas mot dörren när du baren till slut monterade.
  • Fortsätt genom att fästa två stycken 3-tums nipplar i de 90-graders koppling ändar. Det är viktigt att du täcker varje motsvarande ände med svampen (halv). Sedan får silvertejp och linda svampen. Det kommer att fungera som ett skydd mot färgen på dina väggar.
  • Förbered dig på att installera chin-up bar. Börja skjuta bakre "armar". De bakre "armar" avser specifikt röret fast med 90-graders kopplingar. Det är den som är ansluten över din dörr och drygt ditt dörrkarmen. När du har gjort det möjligt för vinkelrör (45-grader) på chin-up bar slutar att vila direkt på ramen på din dörr, har du rätt också de bakre stängerna (90-grader) för att motverka.
  • Starta hakan upp rutin efter att du har ordentligt insvept den horisontella bar med en atletisk tejp.

Instruktionerna beskrivs här är avsedda att stödja och bära en maxvikt på 300 pounds. Se till att allt är ordentligt monterad i ramen på din dörr. Fråga hjälp av en spotter när du vill prova din chin-up bar för första gången.