E2k

Hur man förstå stämningen öka kraften i choklad

Som barn har vi älskat äta choklad och som vi blev äldre

Som barn har vi älskat äta choklad och som vi blev äldre, choklad suget aldrig riktigt slutat. Choklad är en av de vanligaste favorit smaker, och om man tittar tillräckligt hårt kan du hitta nästan vad som helst som omfattas av choklad, från frukt och pretzels mot insekter och bacon. Många kulturer anser choklad en mycket uppskattad produkt. Även choklad inte nödvändigtvis märkas "god mat" av de flesta människor, många vetenskapliga studier visar nu att choklad kan vara till nytta för hälsan. Choklad kommer från bearbetade kakaobönor. När kakaobönor är smält eller jord, är slutprodukten kallas "choklad sprit". Den återstående fettkomponenten kallas kakaosmör "medan resterande fettfri delen som ofta mals till pulver kallas" kakao ". Olika ingredienser i olika kvantiteter läggs för att producera olika chokladprodukter. De flesta av dessa ingredienser innefattar socker, mjölk, vanilj, muskot och vegetabiliska oljor. Emellertid, enligt många vetenskapliga studier, är det mest fördelaktigt för alla typer av choklad i mörk choklad.

Hur man förstå stämningen öka kraften i choklad. Som barn har vi älskat äta choklad och som vi blev äldre.
Hur man förstå stämningen öka kraften i choklad. Som barn har vi älskat äta choklad och som vi blev äldre.

Blandning av socker, kommer fett och kakao ger dig mörk choklad. Eftersom det inte finns några andra ingredienser, såsom mjölk för att göra det mer tilltalande för smaklökarna kommer mörk choklad vara bitter i smaken. En del människor föredrar detta, vilket kan vara en mycket bra sak, eftersom det har sagts att ju högre kakao innehåll, desto större hälsofördelar. Mörk choklad innehåller antioxidanter som kallas flavonoider. Flavonoider stöd i att öka blodflödet i hjärnan som kommer att hålla dig alert under minst 2-3 timmar. Våra kroppar behöver antioxidanter eftersom det saktar ner åldrandet och förhindra skador på våra celler och artärer därmed minimerar risken för hjärtsjukdom. De antioxidanter också uppmuntra produktionen av kväveoxid i kroppen, vilket kan hjälpa till att sänka blodtrycket. Flavonoider också stöd för att öka blodflödet i hjärnan, vilket kommer att hjälpa till att hålla dig alert under minst två timmar. Dessutom mörka choklad innehåller theoboromine som liksom koffein, kommer att ge dig en energikick som du behöver minus jittering och fidgeting. Mörk choklad innehåller också en bra mängd serotonin som är en bra anti-depressiva. Det stimulerar också kroppens endorfin produktion som kommer att hjälpa vår kropp att hantera smärta och förbättra vårt humör.

Även om vi har påpekat många hälsofördelar som du kan få från att äta mörk choklad, betyder inte att du kan börja ta det alltför mycket. Mörk choklad har fortfarande kalorier och fett som du har att se upp för. Minst 400 kalorier kan hittas i en 100 grams bar av mörk choklad och den siffran bara skulle få dig att tänka två gånger konsumera mörk choklad alltför. Lyckligtvis är mörk choklad ofta rika och smidig, och är glädjande när du bara äter lite. Tillåt dig att njuta av en liten bar av mörk choklad eller en kopp varm choklad dagligen för att få din välbehövliga dos av humör öka makten varje dag.