E2k

Hur man hittar en LASIK kirurg

Letar du efter en LASIK kirurg

Letar du efter en LASIK kirurg? Många människor kämpar med dålig syn och längtar efter en rimlig lösning. Lasik kirurgi kan dramatiskt förbättra din syn, och Lasik kirurger blir allt lättare att hitta. Men när ögonen är berörda, kan du inte vara nog försiktig. Hitta den bästa möjliga Lasik kirurg i ditt område.

Hur man hittar en LASIK kirurg. Ställa massor av frågor.
Hur man hittar en LASIK kirurg. Ställa massor av frågor.
  1. Ställa massor av frågor, även när du känner att de kan anses nyfikna, ovänliga eller respektlöst till Lasik kirurgen. Du måste vara säker på att dina ögon kommer att vara i goda händer. Kolla in 50 tuffa frågor för din LASIK läkare för en lista över relevanta frågor att ställa. Var noga med att be om specifik information om hur många gånger Lasik kirurgen har utfört och hur länge hon utfört det. Be om statistik om framgång och förbättring kirurgi, och tveka inte att be Lasik kirurg för kontaktinformation för personer som har haft det förfarande gjort av denna kirurg.
  2. Medicin är i ett konstant tillstånd av utveckling och evolution, så du bör hitta en LASIK kirurg som stannar på toppen av den senaste utvecklingen och oro. När vi letar efter en LASIK kirurg som läser alla de senaste litteraturen och håller sig à jour med alla nya utvecklingen när det gäller Lasik kirurgi, överväga att göra ett möte med en som praktiserar i en akademisk centrum, eller som har regelbundna kontakter med den akademiska medicinska samfundet i ditt område . Till exempel, om jag bor i Seattle, kan jag kolla Lasik kirurger i samband med University of Washington. Jag kan lita på att deras läkare inte inlåst i ett elfenbenstorn långt från medicinska framsteg, utan utsätts för dem hela tiden.
  3. Tala med din betrodda ögonläkare om du har en i ditt område, eller tala med din primärvården läkare. Be om råd och yttrande om de bästa LASIK kirurger i regionen. Även det medicinska samfundet är expansiv, skulle du bli förvånad över hur många läkare känner varandra antingen personligen eller genom rykte.
  4. Om du bor i ett avlägset område där Lasik kirurger är knappa, kanske du vill överväga att resa till ett större storstadsområde för detta förfarande, är chansen, kommer Lasik kirurger du hittar i en storstad har mer erfarenhet än en mindre kontor och erfarenhet är mycket viktigt!
  5. Vid det här laget har du mycket kanske inte vet om Lasik är den bästa verksamheten för att korrigera din syn. Det är för Lasik kirurgen att avgöra. Därför måste du hitta en LASIK kirurg vars kunskap och expertis sträcker sig långt bortom de förlossning i det en operation. Hitta en kirurg som kan tryggt ge dig råd om vad operationen, om någon, skulle vara bäst för dig. LASIK kirurg bör helst kunna utföra andra operationer och har en väl dokumenterad av det.
  6. Alla de vanliga resurserna för att hitta alla tjänster lokalt är tillgängliga när det gäller att hitta en LASIK kirurg. Du kan söka resultat på nätet för lokala Lasik kirurger, eller söker i telefonboken också. Flera webbplatser erbjuder verktyg för att hitta en LASIK kirurg, såsom Europeiska akademin för oftalmologi och Allaboutvision.com . Men om du schemalägger en rådgivande möte med en LASIK kirurg du hittade det här sättet, se i intervjun att denna läkare är så kvalificerad som du kan hoppas.
  7. Acceptera inte reklam till nominellt värde. Fall inte offer för attraktiva glansiga annonser för LASIK kirurger, annonsen designern kommer inte att vara verksamma på dina ögon, och det spelar ingen roll hur attraktiv en annons är om Lasik kirurgen har liten relevant erfarenhet.
  8. Var misstänksam mot LASIK kirurger som erbjuder sina tjänster till låga priser - Ibland får du vad du betalar för. Ta inte några oacceptabla risker med ögonen!

Det finns alltid en viss risk i alla kirurgiska ingrepp, men att hitta den bästa möjliga Lasik kirurg kommer att minska risknivån väsentligt. Så gå ut dit, ställa obehagliga frågor, göra forskning och få fakta om LASIK kirurger att hitta den bästa i ditt område.