E2k

Hur man kan föra en menstruationscykel

Varje kvinna har en annan cykel när det gäller menstruationen

Varje kvinna har en annan cykel när det gäller menstruationen. Vissa kan ha en cykel på 28 dagar, men vissa kan bli upp till 40 dagar eller ett par månader med olika intervall i varje. En kvinna kan ha förseningar i hennes tid även när hon inte är gravid. Faktorer som förändringar i vikt, diet eller en underliggande sjukdom kan påverka hennes cykel.

Men även om en förändring i en cykel orsakas av dessa faktorer orsakar en fördröjning oftast stress i de som upplever det. För de flesta kvinnor, är en missad tid en avvikelse av normal kropp fungerar. Här är några tips på hur man kan sätta på en menstruation. Kom ihåg att alltid se till att du inte är gravid innan du prova några av dessa tips.

  • Har ett dagligt intag av vitamin C. En dos på 1000 till 1500 mg C-vitamin varje dag vanligtvis kan göra tiden starta tidigare för de flesta kvinnor. Detta vitamin är känt för att beröva livmodern av progesteron, som sedan gör väggarna bryta ner, därför starta din tid.
  • Prova olika avslappningstekniker. Viss forskning säger att meditation och vissa andra former av avslappningstekniker kan hjälpa till att starta din tid. Några av dessa tekniker är hydroterapi, meditation och lätt massage.
  • Ha sex med din partner. Uppnå en orgasm genom att ha sex eller ens onanerar kommer att orsaka dina vaginala muskler kontrakt, därför uppmanar uppkomsten av din menstruation. Sperma är också känt att mjuka upp livmoderhalsen, vilket också kan hjälpa till i processen. Vissa kvinnor är kända för att ha sina perioder efter att ha sex.
  • Prova att ta hormonella ersättare. Hormonella obalanser orsakar en förändring i en kvinnas menstruationscykel. Innan du försöker detta, rådgöra med din läkare först. Vissa hormoner kan orsaka blodet att tjockna och kan kontraindicerat om du lider av diabetes eller högt blodtryck. Det finns alltid motsatta hormonella piller som båda har östrogen och progesteron, som har färre biverkningar.
  • Hitta ett sätt att slappna av. Ibland förseningar i mensen orsakas av för mycket stress. Lyssna på avslappnande musik eller helt enkelt lägga upp fötterna och känna stressen lämnar kroppen. Prova att ta ett varmt eller hett bad, eftersom detta kan förbättra cirkulationen, som även omfattar blodtillförseln i livmodern.
  • Prova några beredningar. Örter som persilja, Pennyroyal, dong Quia, gråbo, silverax, och rue är användbara för att sätta på din menscykel. Dessa örter är emmenagouges som hjälper framkalla menstruation. Dong Quia och persilja bör inte kokas, eftersom det tar bort de flyktiga oljor som är nödvändiga för att örten för att göra sitt arbete.
  • För mer allvarliga fall, försök extraktion. Detta bör inte försökt hemma. Detta förfarande görs bäst i ett sjukhus och bör endast utföras av experter. Detta innebär att sätta ett instrument i slidan som insug fodret bildas i livmodern. Detta används också för tidiga aborter, så var försiktig att avgöra vilken metod är lämplig för dig.
Hur man kan föra en menstruationscykel. Har ett dagligt intag av vitamin c.
Hur man kan föra en menstruationscykel. Har ett dagligt intag av vitamin c.

Om förseningar tar längre tid än vanligt, är det alltid bäst att rådfråga en läkare så att du kan hitta orsaken till dina förseningar. Det kan betyda mer allvarliga problem som kan behöva akut medicinsk vård.