E2k

Hur man köper en otoskop

Den medicinska anordning som används för att kontrollera det inre av öronen genom hörselgången är en otoskop. Med användning av Otoskop, läkare diagnostisera sjukdom eller infektion när förekomst av vätskor eller pus är närvarande i mitten av örat. Öroninfektion är ett vanligt barndom problem brukar åtföljas av feber och smärta. Andra infektioner upptäcks av Otoskop är mellersta och yttre öroninfektioner. Medan Otoskop är främst avsedda för öronen, de används också för att undersöka näsa och övre halsen.

En otoskop är inte ett komplicerat verktyg men modern teknik har lagt till nya funktioner till den klassiska otoskop för extra precision och funktion. Idag är video otoskopi redan ett viktigt verktyg i audionom. En video otoskop använder en video-optisk teknik som möjliggör grundlig undersökning av örat genom hög upplösning i färg video. De flesta Otoskop används i vårdinrättningarna är väggmonterade, som drivs av el. Andra använder bärbara batteridrivna Otoskop, typ av enhet som du enkelt kan köpa för ditt hushåll. Om du ska köpa din egen otoskop kan ett par förslag hjälper.

  1. Köp efter dina behov. Om du köper denna för hemmabruk, kan du inte behöver avancerade Otoskop om du har rättvis kunskaper i örat anatomi eller otoskopi. Om du har ett barn eller någon i hemmet som har återkommande öronproblem, kan du behöva få ett hem otoskop bara för regelbunden övervakning på några symptom på öroninfektion innan rådfråga din läkare. Vanligtvis hem Otoskop har illustrationer eller ark instruktioner som kan hjälpa dig att identifiera vad du ska leta efter. Vissa Otoskop kommer med några återanvändbar spekulativt i olika storlekar anpassade för öron barn och vuxna. Om du är en medicinsk student kan du behöva något mer exakt som de läkare användning eller en fullständig diagnostisk uppsättning att upptäcka även den minsta problemet i örat inre.
  2. Handla och jämföra priser. Hem Otoskop kan köpas hos din lokala apotek eller medicinska förnödenheter butiker till överkomliga priser. Naturligtvis priserna varierar beroende på märke. Du kan välja mellan varumärken som Heine, Pocketscope, Welch Allyn, Riester och många andra. Det mest bekväma sättet att handla Otoskop är över Internet. Du kan hitta Otoskop gjorts av ett antal tillverkare och göra en produkt och prisjämförelse.

När du har din egen otoskop

Hur man köper en otoskop. Köp efter dina behov.
Hur man köper en otoskop. Köp efter dina behov.

När du har din egen otoskop, läs instruktionsbladet som följer med paketet innan du använder enheten. Veta om spekulativt kan återanvändas eller disponibel. Klassiska Otoskop har disponibel spekulativt därför är det inte säkert att återanvända dem, speciellt om du ska använda den på flera personer. Se till att spekulum torkas rena varje gång din otoskop används. Om du är osäker på korrekt användning av Otoskop, är det bäst att föra patienten eller ditt barn till läkaren. Örat är ett känsligt organ och kan möjligen skadas vid örat inspektion. I stället för att spela läkare, är det klokt att konsultera en professionell läkare som kan diagnostisera tillståndet ordentligt och rekommendera motsvarande behandling.