E2k

Hur man köper inkontinens tillbehör online

Wanda Sykes är en lustiga dam

Wanda Sykes är en lustiga dam. När vi frågade varför hon tar extra underkläder med henne strax efter hon vände 46, var hennes svar: "När jag var yngre brukade jag få extra underkläder om jag har tur nu jag med extra par ifall jag nysa." Genom att hon betyder i händelse av okontrollerbara kropp fungerar som en bit av kissa. Detta kallas urininkontinens.

Inkontinens orsakas av faktorer som ålder, försvagning av bäckenbotten vanligtvis efter en förlossning, diabetes och en mängd andra faktorer som kan behandlas av en läkare. Män är också i riskzonen.

Hur man köper inkontinens tillbehör online. Tala med din läkare för att klargöra vilken typ av inkontinens du upplever.
Hur man köper inkontinens tillbehör online. Tala med din läkare för att klargöra vilken typ av inkontinens du upplever.

Bortsett från att söka läkarvård, som handlar om inkontinens kan lindras lite genom att leta efter varor som är inriktade detta hälsofråga.

Du kan köpa tillbehör online genom att läsa igenom dessa hur tos:

 • Tala med din läkare för att klargöra vilken typ av inkontinens du upplever. Bortsett från fekal inkontinens, det finns 5 olika typer som faller inom gränserna för urininkontinens: Stress, funktionella, uppmanar, bräddavlopp, och blandade. Diagnos är primärt följt av förebyggande och underhåll.
 • Du måste ha en lista med inkontinens leveranser rekommenderas av din läkare. Listan innehåller något av följande:
  • Engångsblöjor
  • Kalsonger
  • Skyddande underkläder
  • Värdighet kuddar
  • Bältade underkläder
  • Skum sprej rengöringsmedel
  • Trosskydd
  • Bed kastruller
  • Wipes och luktborttagningsmedel
 • Hitta varumärken som läkaren föredrar eller tror skulle vara bäst för dig. Din läkare känner till din medicinska historia och skulle vara i den bästa positionen att rekommendera de märken som inte ger dig infektion, orsakar utslag, och göra dig klia. Således hans rekommenderade varumärken är de med sin kvalitetsstämpel. Eftersom du planerar att köpa dessa online, gå så långt som att be din läkare om han har partnerwebbplatser som levererar direkt till patientens dörr.
 • Gör din egen forskning om de varumärken som läkaren föredrar. Du kan intervjua farmaceut som ofta fyller ditt recept eller leta upp det på nätet så att du vet fördelarna med att använda varumärken mest föredras av din läkare. Du kan även hitta en tillverkare av ett visst märke som ger prov gratis så att folk kan testa effekten. Du behöver bara registrera dig och lämna dina kontaktuppgifter så att tillverkningen kan skicka en påse med prover.
 • Besök NAFC hemsida. Riksförbundet för Kontinens (NAFC) är den bästa och största webbplats behandlar just denna fråga. Avgift fri att gå igenom resurserna i denna webbplats för att ge dig värdefulla insikter om denna hälsofråga. Klicka på denna länk för mer: nafc.org
 • Jämför kostnaden per styck. Ditt Social Security Check kan vara allt som du måste köpa dina leveranser så det verkligen hjälper om du kan bryta ner din kostnad för per styck. Till exempel värdighet kuddar som har 48 kuddar per förpackning kostar 10€ 0,22 så när du skära ner det till engångsbruk per dyna motsvarar 0,28 cent medan ett ärende som har 384 stycken hämta 60 0,19€ som uppgår till 0,21 cent per styck. Du har mer besparingar när du köper volymer. Vitality Medical på vitalitymedical.com erbjuder detta varumärke på deras webbplats exklusive frakt för skrymmande objekt som blöja leveranser och rullstolar.
 • Köp dina leveranser från en säker webbplats. Se till att du köper dina varor från en krypterad webbplats så att dina kontouppgifter är konfidentiella. Du kommer att se olika kryptering sälar som Verisign samt en privat ordre som skyddar din identitet, adress och din kreditkortsinformation.
Wanda sykes är en lustiga dam. Hitta varumärken som läkaren föredrar eller tror skulle vara bäst för dig.
Wanda sykes är en lustiga dam. Hitta varumärken som läkaren föredrar eller tror skulle vara bäst för dig.

Det är obekvämt att uppleva inkontinens men med rätt läkare och en idealisk hälso-plan, kan du definitivt lösa detta tillstånd i tid.