E2k

Hur man skapar recept för att hjälpa dig att se och känna yngre

Snabb hormon kost lektion

Vår Standard europeiska Diet är påfrestande vår energi och orsakar för tidigt åldrande. Detta är på grund av den höga mängden av bearbetade kolhydrater vi har betingats att konsumera.

Kolhydrater som kommer från en annan källa än frukt, grönsaker och fullkornsprodukter (egentligen från en gård, inte ett livsmedel konglomerat) har förödande effekter på våra blodsockernivåer, störa vår hormonbalans.

Hur man skapar recept för att hjälpa dig att se och känna yngre. Snabb hormon kost lektion.
Hur man skapar recept för att hjälpa dig att se och känna yngre. Snabb hormon kost lektion.

Men eftersom vi har varit tidskrävande pasta, bröd och andra spannmål så länge vi tycker att det är svårt att skapa hälsosamma recept som hjälper oss att se och känna yngre.

Innan vi går på någon modefluga kost, se till att den är full av hela naturliga livsmedel. I själva verket bör du hålla dig borta från "dieter" som det är. De verkar aldrig vara praktiskt, och ofta är omöjligt att hålla sig för någon tid. Vad du vill göra är att hitta en kost och nutrition plan som är flexibel och passar din livsstil och samtidigt hjälpa dig att känna och ser yngre ut.

Steg 1

Det första steget för att skapa ett recept för att titta och känna yngre är att börja med din favorit proteinkälla. För de flesta av oss kommer vi att plocka ett djur kött. Men, det finns gott om alternativ för vegetarianer, veganer och raw ätare mat ute.

Protein är ett viktigt näringsämne som hjälper kroppen att läka och reparera sig själv. Det kommer att hjälpa dina muskler slutar försämras, bidrar till att öka din ämnesomsättning.

Steg 2

Det andra steget är att hitta din favorit grönsaker, eller blandning av grönsaker. Plocka en påse med blandade grönsaker ur frysen är helt acceptabelt. Vissa människor tycker inte gommen av frysta grönsaker så klibbar till färska grönsaker är ett bättre alternativ för dem.

Steg 1. Steg 2.
Steg 1. Steg 2.

Det viktiga att komma ihåg är att du kan äta så mycket av dessa grönsaker som du vill. Om du känner dig mer hungrig, eller matar stora eaters, fylla sin tallrik med massor av grönsaker.

Grönsaker är fulla av antioxidanter, vitaminer och mineraler som hjälper dig att se och känna mig ung. De är också smält långsamt, vilket orsakar mycket låga höjer till ditt blodsocker bidrar till att hålla din hormonproduktion på hög växel.

Steg 3

Det tredje steget är att hitta dina favorit kryddor och sås. Tomat bas såser verkar gå med allt, och det gör den italienska typen av såser.

Du kanske bara känner för att lägga till lite olja med dina kryddor som är ganska bra för dig. Fettet i oljan kommer att hjälpa mätta hunger nivåer, och öka din "Life hormon" produktion. Och som jag har nämnt i andra artiklar, din "Life Hormoner" är avgörande för att hjälpa dig att se och känna yngre.

Steg 4

Kombinera de ovannämnda komponenterna. Du kan antingen blanda grönsaker, protein och sås tillsammans i en skål (min personliga favorit), eller du kan bara kombinera dem på en plåt och lägg såsen till vilken komponent som du har en preferens.


Titta och må bra handlar om att korrigera hormon obalans och hjälpa dig att öka din "Life hormon" (testosteron och tillväxthormon) produktion.

Recept som tillåter dig att göra detta är högre hos friska fetthalt, måttlig i protein och lågt i kolhydrater kommer huvudsakligen från en stor mängd grönsaker eller ens frukt.