E2k

Hur man väljer en kirurg viktminskning

Riskerna för viktminskning kirurgi är jämförbara med de andra stora operationer. Du vill veta att du är i händerna på en kvalificerad kirurg. Här är några tips på hur man väljer en kirurg viktminskning:

  1. Träffa flera olika kirurger. Det är en bra idé att träffa flera olika kirurger innan man beslutar om en viktminskning kirurg. Helst bör du välja kirurger som är specialiserade på var och en av de olika kirurgi viktminskning alternativ som du funderar på (dvs gastric bypass, gastric band och duodenal switch) så att du kan få sitt informerade åsikter om de olika alternativ som finns.
  2. Kom ihåg att viktminskning kirurgi är en blomstrande verksamhet. Genom möten med kirurger som har olika specialiteter, börjar du inse att en kirurg som utför en typ av viktminskning kirurgi kan säga att du inte är en bra kandidat för en annan typ av viktminskning kirurgi delvis eftersom han inte utför den specifika operationen själv. Kirurger gör enorma mängder pengar på operationer viktminskning, och du måste hålla i minnet att viktminskning kirurgi är en blomstrande verksamhet och att viktminskning kirurger vill ditt företag.
    Hur man väljer en kirurg viktminskning. Träffa flera olika kirurger.
    Hur man väljer en kirurg viktminskning. Träffa flera olika kirurger.
  3. Delta viktminskning grupper kirurgi stöd. Höra första sidan konton människor som redan har genomgått proceduren du funderar kan vara en ögonöppnande upplevelse. Om det inte finns några stödgrupper i ditt område kan du hitta onlinesupport på Obesityhelp , som har anslagstavlor för olika operationer viktminskning tillgängliga.
  4. Forskning särskilda kirurg du funderar. När du har minskat ner de typer av operationer och de olika kirurger du funderar, är det mycket viktigt att du forskning prestanda register över de enskilda kirurg som ska utföra din operation. Med andra ord, om Better Life kliniken säger att de kirurger har utfört x antal gastric bypass operationer under de senaste 10 åren, så vad? Du måste veta hur många gånger din kirurg har utfört personligen operationen du har valt, och hans andelen komplikationer.
  5. Låt inte närhet påverka ditt beslut inte gå till närmaste kirurg,. Gå till den bästa kirurgen.
  6. Postoperativ stöd. Kom ihåg att förutom att hitta rätt kirurg viktminskning, är en annan nyckel till framgång att hitta postoperativ stöd. Studier visar ett samband mellan den tid som en patient deltar i en stödgrupp och framgången för sin långsiktiga viktminskning.
Kom ihåg att viktminskning kirurgi är en blomstrande verksamhet. Delta viktminskning grupper kirurgi stöd.
Kom ihåg att viktminskning kirurgi är en blomstrande verksamhet. Delta viktminskning grupper kirurgi stöd.

Viktminskning kirurgi är en livsförändrande händelse. Besöka olika kirurger med olika specialiteter kan utbilda dig om de risker och fördelar med olika kirurgi viktminskning alternativ, och hjälper dig att hitta den bästa kirurgen viktminskning tillgänglig för din viktminskning kirurgi förfarande.