E2k

Hur man väljer immun öka kosttillskott

Med uppkomsten av så många sjukdomar i dessa dagar och tider

Med uppkomsten av så många sjukdomar i dessa dagar och tider, söker man nu efter sätt att öka deras immunsystem. Tja, sanningen är - det finns många alternativ där ute som du kan välja mellan. Men du kan inte vara säker på om dessa tillskott kommer att fungera bra för dig eller om de verkligen ge maximal näring som du behöver. Därför den bästa Öka Kosttillskott kommer från naturliga källor, nämligen just livsmedel som konsumeras varje dag. Observera följande riktlinjer vid val immun öka kosttillskott:

  • Gå för aprikos juice. Aprikoser kan ätas som en hel frukt eller tas som juice drink. Dessa frukter innehåller antioxiderande egenskaper och har stora mängder vitaminer, mineraler och kostfibrer. De sägs också att hjälpa till att förhindra sjukdomar i hjärta och ögon. Aprikos juice kan köpas från stormarknader och dagligvaror eller återförsäljare av hälsoprodukter.
  • Välj tranbärsjuice. Vissa människor gillar inte tranbärsjuice på grund av dess syrlig smak. Men de kanske inte är medvetna om kraften i denna saft att stärka immunförsvaret hos en person. Tranbär har upptäckts att hjälpa urinvägarna för att nå sin fulla funktion och minska risken för hjärt sjukdom. Tranbär är också rika på flavonoider, antioxidanter och vitamin C.
  • Ät bananer regelbundet. Om du inte har tid att förbereda en komplett-rätters måltid eftersom du är för upptagen, alltid göra det en punkt att ha bananer i frukt bricka. Bananer är rika på kalium, magnesium, vitamin B-komplex och vitamin C. Bananer, när ätit dagligen, säkert stärka immunförsvaret och hjälpa en person i kampen olika sjukdomar såsom cancer.
  • Ta kiwi på skillnad äpplen, bananer, päron och druvor -. Kiwi är inte så populärt. Och ändå kiwi är en av de mest potenta kosttillskott som ökar immunförsvaret person till hundra procent prestanda. Kiwi innehåller vitaminer C, E och A. Det är hög i fiber och är rik på kalium. Det är också känt att skydda en person från kardiovaskulära problem.
  • Drick granatäpple juice. Nu är granatäpple juice är känd mer för sin funktion som en komponent för cocktail drycker. För uppbyggelse, är granatäpplekärnor packad med antioxidanter som hjälper avvärja sjukdomar. Det kan köpas i saft form (som är lättare att hitta) och kan tas i ren form eller blandat med andra saft drycker.
  • Inkludera rödbetor i mat och dryck preparat. Rödbetor innehåller karotenoider, kalcium, svavel, kolin, järn, kalium och mangan. Dess saft kan blandas med morot och äppeljuice. Rödbetor används också som ingredienser för sallader.
  • Har en daglig morotsjuice regim. Morötter sägs vara de mest effektiva anti cancer. De innehåller betakaroten som är mycket effektiv vid blockering av cancerframkallande celler från att utveckla eller spridning i kroppen.

Inkludera sötpotatis och jams i dina snacks och måltider

Hur man väljer immun öka kosttillskott. Gå för aprikos juice.
Hur man väljer immun öka kosttillskott. Gå för aprikos juice.

Inkludera sötpotatis och jams i dina snacks och måltider. Sötpotatis är mycket fyllning och så är jams. Du kan ersätta dem för ris, bröd och pasta. De är också bra källor till vitamin C, kalium, kalcium och fibrer.

När du köper immun öka kosttillskott i form av flera vitamin kapslar eller vätskor, alltid kontrollera om de är godkända av Food and Drug Administration. Läs etiketterna också, och se om det finns några tillsatser (t.ex. socker och fett) som inte kan vara till nytta för din hälsa skick.