E2k

Hur naturligt öka testosteron

Testosteron är det manliga könshormonet som ansvarar för att se till att processerna i mannens kropp löper enligt design. Det finns många processer som hormonet är ansvarig för, och de låga nivåer av testosteron i kroppen kan orsaka mycket fula och oönskade konsekvenser.

Bland symptomen på låga testosteronnivåer inkluderar muskel förlust, dålig benstomme, liksom oförmåga att få och bibehålla penis erektioner (även känd som manlig impotens). En låg nivå av testosteron har också kopplats till en ökad risk för hjärtinfarkt.

Hur naturligt öka testosteron. Fett är en fiende av testosteron.
Hur naturligt öka testosteron. Fett är en fiende av testosteron.

Det finns testosteron terapier som har formulerats för män som har detta problem, men för det mesta, läkare fortfarande försöka naturliga metoder för att öka testosteron. Alternativet att göra sig av med konstgjord hormonersättning anses tungt när patienten är endast vid gränsområdet. De flesta patienter är också bekymrade över att höja sin risk att drabbas av prostatacancer från artificiella behandlingar. Även risken inte har fastställts ha direkt påverkas av användning av ersättande könshormoner terapeutiska läkemedel, de flesta föredrar fortfarande att missta sig på sidan av försiktighet.

Här är de naturliga sätt att hjälpa din kropp att höja sina egna testosteronnivåer.

  • Fett är en fiende av testosteron Med en överskjutande fett i kroppen -. Speciellt i buken - kommer att göra dig mer benägna att ha ökat östrogen och hormoner DHEA. Dessa är de kvinnliga könshormonerna som gör motsatsen av testosteron.
  • Öka muskelmassan. Samtidigt försöker skära ner på din vikt, se till att du inte förlorar orimligt mycket muskelmassa under en kort tid. Överdriven viktförlust kopplad med en reducerad intag av kalorier sänder kroppen ett meddelande om att det också måste skära tillbaka i produktionen av könshormoner. Hjärnan är hårdkodade att inte vill producera mycket könshormoner under tider av svält och brist, eftersom detta minskar risken för eventuella avkomma att överleva. Ironiskt nog, minskar en lägre grad av testosteron i kroppen också kroppens förmåga att bränna fett! Det är en ond cirkel!
  • Ha sex, jag slår vad om att du såg detta komma. Göra lagen - i själva verket med bara ha en erektion - kan öka mängden könshormoner i kroppen. Återigen, det är en ond cirkel. Inte ha tillräckligt med testosteron kan leda till svårigheter att få fysiskt upphetsad, men inte göra handlingen kommer inte att hjälpa dig att få mer av hormonet.
  • Äter nötter för mellanmål (no pun intended). Alla skämt åsido, har nötter varit kända för att innehålla en form av enkelomättade syror som har en direkt effekt på de manliga könsorganen.
  • Drick inte för mycket. Försök begränsa dig till cirka två flaskor vardera dricka natt. Höga nivåer alkohol göra kroppen mindre möjlighet att producera testosteron.
  • Få tillräckligt med vila. En utvilad person kan lirka sin kropp för att sätta ihop flera könshormoner.

Naturliga metoder gör jobbet

Naturliga metoder gör jobbet. Äter nötter för mellanmål (no pun intended).
Naturliga metoder gör jobbet. Äter nötter för mellanmål (no pun intended).

Naturliga metoder gör jobbet! Bara ha tålamod och vänta på resultatet. Det är mycket bättre än att behöva handskas med biverkningar av konstgjorda hormonbehandling.