E2k

När ska kasta din tandborste bort

I ett badrum någonstans

I ett badrum någonstans, beklagar tandborsten hans bedrövliga existens och häller sitt hjärta ut till sina grannar. "Ibland får jag så deprimerad att jag tror att jag har den mest fruktansvärda jobbet i världen", säger tandborsten. Sedan från de ihåliga djup toaletten någon ropar. "Tänk om, kompis!" ropar toalettpapper.

Ja det börjar med en enhetlig borste tills med daglig kraftig användning borst sin börja hoppa som illojala och myteri soldater. Så innan det händer och du börjar få hålrum i helt fel ställen, byt de upproriska och återställa ordningen i din munhygien. Men när är det rätt tid att göra det?

Regelbundet var tredje månad - Förutsatt att du borstar tänderna två gånger om dagen, så ska du byta ut din tandborste var tredje månad. Helst bör det vara två månader som mest. Kom ihåg Myth Busters experimentera med eventuell avföring på tandborsten? (Om du inte då, så illa.) Borst Bent kan inte göra arbetet samt de raka ettor och ersätta dem regelbundet är ett måste. Däremot kan med hjälp av en sliten tandborste också göra mer skada än nytta, med borsten skadar tandköttet snarare borsta tänderna. Eltandborste användare måste följa samma åtgärd genom att ersätta borsthuvuden regelbundet och använda ursprunglig utrustning som rekommenderas av tillverkaren.

När ska kasta din tandborste bort. Regelbundet var tredje månad.
När ska kasta din tandborste bort. Regelbundet var tredje månad.

När du är sjuk - När du känner att du är på väg ner med en förkylning, influensa eller något smittsam, ersätta din tandborste för att förhindra att infekterad med samma virus / bakterier. Eftersom du sätter en våt föremål i munnen, är chansen, vad det är som har smittat du kommer att överföras till tandborsten. Efter att ha använt det du tvätta och lämna den i badrummet där temperaturen och fukthalt är idealiska för antigenet att växa och utvecklas. Varje gång du använder tandborsten, återinfektera du själv vilket saktar ner ansträngningar kroppen att återhämta sig på grund av återinfektion. I vilket fall, kasta den i papperskorgen och få en ny.

Återhämta dig från sjukdom - Nu när du är bättre, byt tandborste att se till att du inte är infekterad. Inte bara hindra dig återinfektion själv, men hindra andra från att bli smittade som det enkla förkylningsvirus är luftburen.

En blister utvecklas från en mun öm - Ändra din tandborste när du känner en blåsa kommer på. Bortsett från risken för spridning blåsan till andra delar av munnen, nyare tandborstar är mjukare och mindre smärtsamt att använda.

Exponering för eventuell kontaminering - Du borde verkligen komma ihåg att Myth Busters episod vid det här laget. Om du inte har, busted myten busters en myt att tandborstar förvaras inuti behållare eller lagra utanför badrummet är mindre känsliga för flygande avföring än de förvaras i badrummet i nära anslutning till toalettstolen. Resultatet: det finns lika många avföring finns i både välskötta tandborstar som i de som utsattes. Anledningen är att orala bakterier fortfarande kvarstår även efter en sköljning. Det finns tandborstar som motstår tillväxt av bakterier men endast till en viss grad. Frekvent utbyte av ca 5 till 7 gånger per år är fortfarande lämpligt.

I ett badrum någonstans. Återhämta dig från sjukdom.
I ett badrum någonstans. Återhämta dig från sjukdom.

Föräldrar bör komma ihåg att byta sina barns tandborstar oftare eftersom barnens borsta stroke är ojämn och tenderar att slitas ut borst snabbare än vuxna användare.

Kom ihåg att noggrant skölja tandborsten och använda en mössa innan den förvaras på en torr plats!