E2k

Så att lägga ditt barn att sova

Ett nyfött liv är så enkelt som det blir

Ett nyfött liv är så enkelt som det blir. Nyfödda är beroende av sina föräldrar, eller i princip vem som helst som kan ta hand om dem, för att uppfylla sina grundläggande behov. Det är normalt för spädbarn att få alla nervösa när de är hungriga, sömnig, eller obekväm. Det är viktigt att föräldrar, barnvakter och alla andra människor som tar hand om barn, särskilt spädbarn, för att uppfylla sina behov på rätt sätt. Här är några tips på hur man lägger dina barn ner för att sova ordentligt:

  • Gör det till en vana att se till att oavsett vad de sover på är bekvämt. En mjuk kudde, skön filt och deras favorit mjukis kan göra det lättare för dig att få dem att sova. Vi vet alla spädbarn är mycket känsliga. Även nyfunna föräldrar tänka två gånger om att bära sina egna paket av glädje av rädsla de av misstag skulle tappa, MISSKÖTA eller skada barnet.
  • Det finns viktiga saker man måste veta att hantera ett spädbarn. När du bär en, är det ett måste att stödja huvudet och tillbaka hela tiden. Du vill inte oavsiktligt råkat trycka på spädbarnets huvud på något eller ännu värre, bryta barnets nacke och / eller rygg. Ett spädbarn skalle är inte fullt utvecklad direkt efter födseln. När det kommer till att lägga ett spädbarn, för att antingen sova eller bara ligga där, är det lika viktigt att överväga att stödja barnets huvud och rygg.
  • Färska studier visar att om barn ner på magen ökar risken för plötslig spädbarnsdöd (SIDS). Dessutom kan överskott av kuddar eller fel placering av luckor eller snuttefiltar kväva ett barn. Var noga med att åtminstone ge dem tillräckligt med utrymme att röra sig men lägg kuddar på vardera sidan av barnet för att hindra dem från att falla utanför sängen eller från att krocka deras huvud på väggen (eller väggarna i sin spjälsäng).
  • Det är bäst att förändra ett barns sovläge att undvika möjligheten av huvudet missbildning. Vissa barn utvecklar plana delar av deras huvud när de används till en sovställning. Prova en rad rutiner som att lägga dem på sin vänstra sida på en natt, deras rätt sida nästa. Oavsett om de ligger på deras sida eller på ryggen, bara ta del av den skiftande cykeln du ansöker. Certifierade Juvenile Products Manufacturers spjälsängar, barnvagnar, bassinets eller baby bilsäten kommer att lägga till den garanti för en säker sömn.
  • Även sover bredvid ditt barn kan få dig att känna mer lättad, är det faktiskt bäst att ha dem att sova på sina egna cribs eller sängar. Detta för att undvika eventuella olyckor som sover på barnet eller kväva dem.
Så att lägga ditt barn att sova. Gör det till en vana att se till att oavsett vad de sover på är bekvämt.
Så att lägga ditt barn att sova. Gör det till en vana att se till att oavsett vad de sover på är bekvämt.

Genomförandet av sådana rutiner eller cykler kommer så småningom göra ett barn brukade dem. Förr eller senare, när de växer upp, kommer de att lära sig att göra dessa rutiner på egen hand. Det tar en fråga om att vänja sig-öva dessa saker för att enkelt lägga barn eller spädbarn att sova. Bara sätta deras säkerhet först innan något annat. Ett barns liv beror på de människor som omger och tar hand om dem.